ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΔήμος Αγρινίου: Εορταστικός διάκοσμος και νέα έργα σε πρώτο πλάνο

Δήμος Αγρινίου: Εορταστικός διάκοσμος και νέα έργα σε πρώτο πλάνο

Δήμος Αγρινίου: Εορταστικός διάκοσμος και νέα έργα σε πρώτο πλάνο

Στο φουλ οι μηχανές του τμήματος ηλεκτροφωτισμού 

Ο σχεδιασμός της δημοτικής αρχής, από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Θύμιο Γρίβα

Τα Χριστούγεννα ημερολογιακά μπορεί να είναι ακόμη μακριά, ενώ και οι ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες δεν παραπέμπουν σε καμία περίπτωση σε χειμωνιάτικο κλίμα. Τα συνεργεία όμως του τμήματος ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Αγρινίου, έχουν εδώ και καιρό αναλάβουν δράση, ώστε όλα να είναι έτοιμα -και πριν την ώρα τους- για το φετινό εορταστικό «κοστούμι». Πέρυσι εξάλλου, ο εορταστικός διάκοσμος είχε κλέψει τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων!

Ταυτόχρονα, βρίσκονται εν εξελίξει σημαντικά έργα ηλεκτροφωτισμού στο Αγρίνιο καθώς και σε δημοτικές ενότητες.

Ο Αντιδήμαρχος Θύμιος Γρίβας

«Φέτος ο πήχης μπαίνει ακόμη πιο ψηλά. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε το κάτι παραπάνω, ώστε η πόλη μας και τα χωριά μας να είναι πιο ζεστά και πιο φιλικά. Το συνεργείο μας καθημερινά δίνει έναν μαραθώνιο χωρίς τερματισμό. Φέτος θέλουμε να αποδείξουμε ότι ο περσινός Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος δεν ήταν προεκλογικός…» υποστήριξε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Θύμιος Γρίβας, μιλώντας στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» με τον Νίκο Αγγελόπουλο.

Εν συνεχεία ο κ. Γρίβας, αναφέρθηκε στα εν εξελίξει έργα ηλεκτροφωτισμού στον δήμο Αγρινίου.

«Αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται εργασίες – παρεμβάσεις σε περιοχές όπου δεν υπήρχε φωτισμός. Ενδεικτικά αναφέρω τις περιοχές του παλαιού Αγίου Χριστοφόρου, του Αγίου Θωμά, της Ρίγανης, του Δοκιμίου, της Παντάνασσας, καθώς και στα Παπαστράτεια γήπεδα όπως και στο γήπεδο του Δοκιμίου. Προγραμματίζουμε και υλοποιούμε, ενώ τρέχουν μελέτες και για νέα έργα» σημείωσε ο αντιδήμαρχος Αγρινίου.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

Θλίψη και στο Αγρίνιο για τον θάνατο του 24χρονου Αιγιώτη Γιώργου Παπανικολόπουλου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ