Δήμος Αγρινίου: Δόθηκαν στα ειδικά σχολεία και στην ΕΛΕΠΑΠ τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις δύο φιλανθρωπικές χορευτικές εκδηλώσεις (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο μιας λιτής τελετής στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αγρινίου, δόθηκαν σήμερα το μεσημέρι, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις δύο φιλανθρωπικές χορευτικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου και συμμετείχαν 24 χορευτικά συγκροτήματα, τόσο από το Αγρίνιο, όσο και από τις τοπικές κοινότητες. Φέτος, η απόφαση που ελήφθη ήταν τα χρήματα να δοθούν στα ειδικά σχολεία της πόλης και στην ΕΛΕΠΑΠ. Η τελετή παράδοσης των επιταγών έγινε παρουσία της Αντιδημάρχου Πολιτισμού Μαρίας Παπαγεωργίου και του Δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου, ο οποίος δήλωσε:

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Δήμος Αγρινίου διοργάνωσε με τα χορευτικά του και άλλους συλλόγους της περιοχής, δύο βραδιές για φιλανθρωπικό σκοπό. Ανταποκρίθηκαν όλοι οι σύλλογοι και οι πολίτες της περιοχής. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, όπως κάθε χρόνο αποδίδονται σε κοινωφελή ιδρύματα. Φέτος, η απόφαση ήταν να δοθούν σε όλα τα ειδικά σχολεία του Αγρινίου και στην ΕΛΕΠΑΠ. Είναι προσφορά των δημοτών του Αγρινίου, του Δήμου και των χορευτικών μας».

Μαθητική αντιφασιστική πορεία στο Αγρίνιο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)