Γραφείο εξυπηρέτησης πολιτών για την Κοινωφελή Εργασία από το Δήμο Αγρινίου – ΗΧΗΤΙΚΟ

Ο Δήμος Αγρινίου θα εξυπηρετεί, όσους πολίτες επιθυμούν να καταθέσουν αίτηση στο πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα (β΄κύκλος) και δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στο Κτίριο των Αποθηκών Παπαστράτου Δαγκλή 25 απέναντι από τα γραφεία του ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ). Το γραφείο θα λειτουργεί από αύριο Παρασκευή14/7/2017 στις 10.00 π.μ. έως τηΔΕΥΤΕΡΑ 24/7/201712.00.

ΩΡΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ καθημερινά: 09:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.

Το Πρόγραμμα αφορά εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού και έχει στόχο την άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας πληθυσμιακών ομάδων που πλήττονται περισσότερο, αλλά και την αναβάθμιση των προσόντων των συμμετεχόντων ώστε να διευκολυνθούν στην επανένταξή τους στην αγορά εργασίας, με κατάρτιση και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η χρηματοδότηση του Προγράμματος γίνεται από την Ελλάδα και την Ευρωπαική Ένωση και θα υλοποιηθεί με το σύστημα επιταγών κατάρτισης (voucher) στο σύνολο των ωφελούμενων.

Οι ωφελούμενοι θα εργάζονται στη θέση για την οποία έχουν επιλεχθεί και μία ημέρα της εβδομάδας θα συμμετέχουν σε προγράμματα κατάρτισης. Η κατάρτιση θα ξεκινήσει μετά τον δεύτερο μήνα του προγράμματος. Σε περίπτωση που κάποιος ωφελούμενος δεν επιλέξει να παρακολουθήσει το παραπάνω Πρόγραμμα Κατάρτισης, θα εργάζεται και τις πέντε ημέρες της εβδομάδας.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 14 Ιουλίου στις 10:00 και θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 24 Ιουλίου στις 12:00 για ενδιαφερόμενους ηλικίας 18 ετών και άνω.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του Οργανισμού, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες για το Πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία προσλήψεων και μοριοδότησης.

3,5 Ρίχτερ μεταξύ Ζακύνθου και Κεφαλλονιάς, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα