Δημήτρης Αρβανιτάκης: «Ισχυρό ΚΚΕ παντού!» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Σε ευρωεκλογές, περιφερειακές, τοπικές εκλογές»

Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Αγρίνιο με τον Δημήτρη Αρβανιτάκη.

Χαιρετισμό από υποψήφια ευρωβουλευτή του κόμματος και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου

Με σύνθημα «Ισχυρό ΚΚΕ παντού! Σε ευρωεκλογές, περιφερειακές, τοπικές εκλογές» πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ με κεντρικό ομιλητή το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Αρβανιτάκη. Ο κ. Αρβανιτάκης έδωσε το «στίγμα» της πολιτικής που ακολουθεί και θα ακολουθήσει το ΚΚΕ μέχρι και τις κάλπες και απεύθυνε κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις κάλπες, με σκοπό να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ ενάντια στα μεγάλα συμφέροντα και τα μονοπώλια.

Στο πλαίσιο της προεκλογικής συγκέντρωσης μίλησε και περιέγραψε τους στόχους του ΚΚΕ για την ευρωβουλή η υποψήφια ευρωβουλευτής Ήρα Κουρή, ενώ απεύθυνε χαιρετισμό ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νίκος Καραθανασόπουλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου με την «Λαϊκή Συσπείρωση» Τίμος Παπανικολάου και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Κωστάρας.

Οι περιοδείες των στελεχών του ΚΚΕ στην Αιτωλοακαρνανία ξεκίνησαν από τον Απρίλιο, ενώ ο κ. Καραθανασόπουλος και η κ. Κουρή παρέστησαν και μίλησαν και στο Μεσολόγγι την προηγούμενη Κυριακή μαζί με το μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Τζαβάρα.

Ξηρόμερο: Εγκαίνια του νέου Λαογραφικού Μουσείου Παλαιομάνινας