Το πρώτο μήνυμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το Nomads (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Μια αναπάντεχη εξέλιξη είχαμε στο live της περασμένης Κυριακής του Nomads καθώς η Δήμητρα Αλεξανδράκη, σε ανύποπτη στιγμή, ανακοίνωσε την οικειοθελή της αποχώρηση από το παιχνίδι.

Το γνωστό μοντέλο, το πρωί του Σαββάτου έκανε την πρώτη της ανάρτηση, στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία που είναι περιτριγυρισμένη από παιδάκια και στη λεζάντα έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο που περιγράφει την εμπειρία της στο παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη:

«Την Κυριακή που μας πέρασε, ένας όμορφος αλλά και δύσκολος κύκλος έκλεισε για μένα! Ήταν η ωραιότερη εμπειρία της ζωής μου, ούτε εγώ η ίδια δεν φανταζόμουν ότι θα μπορέσω να επιβιώσω κάτω από τόσο αντίξοες συνθήκες για τόσο χρονικό διάστημα! Νιώθω ότι τα κατάφερα και τα κατάφερα χωρίς να αλλάξω χαρακτήρα, όπως αλλάζουν οι περισσότεροι στην πείνα και στη δίψα για το έπαθλο!

Πήρα πολλά μαθήματα από αυτό το ταξίδι, είδα άλλες εικόνες, γεύτηκα καινούργιες μυρωδιές/γεύσεις/ήχους αυτού του ευλογημένου τόπου, αλλά αυτό που με άγγιξε τόσο πολύ είναι αυτός ο λαός που παρά τη φτώχεια του είναι τόσο ευτυχισμένος, ζουν πραγματικά με το τίποτα και το χαμόγελο δε φεύγει από το πρόσωπό τους, αυτά τα μικρά πλασματάκια που θα χαρούν δίνοντάς τους μόνο ένα άδειο μπουκάλι νερό για να παίξουν!

Νιώθω τόσο ευλογημένη που έζησα όλο αυτό που με λόγια δεν μπορώ να το περιγράψω! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην παραγωγή και στον Ant1 για την ευκαιρία που μου έδωσαν να ζήσω αυτό το υπέροχο ταξίδι!»

Πήρε πτυχίο ο Ηλίας Βρεττός! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)