Ο Δήμαρχος Αγρινίου στο παλιό αεροδρόμιο για τις εκδηλώσεις της αερολέσχης (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Η Αερολέσχη Αγρινίου σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου, υπό την αιγίδα της Γεν. Γραμ. Αθλητισμού και της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας (Ε.Λ.Α.Ο.), διοργανώνει Αεροπορικό και Μουσικό τριήμερο (AGRINIO MUSIC FLY IN 2018) στο παλιό πολιτικό αεροδρόμιο Αγρινίου, από χθες Παρασκευή 31 Αυγούστου έως αύριο Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης αυτής έχουν έρθει αεροσκάφη διαφόρων τύπου από όλη την χώρα, πραγματοποιούνται πτήσεις αλεξιπτώτων πλαγιάς (parapente) από την πίστα της Παναγίας Βλαχέρνας με προορισμό το αεροδρόμιο, καθώς και πτήσεις μοτοαιωρόπτερων, αεροπλάνων, Gyro και αερομοντέλων στο αεροδρόμιο. Παράλληλα, απόψε είναι και η συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα συνοδευόμενου από την Γιάννα Φαφαλιού. 

Ο Δήμαρχος Αγρινίου από το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε στο παλιό αεροδρόμιο θαυμάζοντας το θέαμα που προσφέρουν οι πτήσεις, δίνοντας τα συγχαρητήριά του στους διοργανωτές. «Εντυπωσιακές πτήσεις και μοναδικό θέαμα στο παλιό πολιτικό αεροδρόμιο στο Δοκίμι. Συγχαρητήρια στην Αερολέσχη Αγρινίου για τη διοργάνωση» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Παπαναστασίου.

dimarxos-aerolesxi-agriniou

Συνεχίζονται οι κτηνωδίες στο Αγρίνιο: Θανάτωσαν δύο σκυλιά στη Στράτο – Οι φόλες δεν έχουν τελειωμό! (ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ)