ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΗ ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας συγχαίρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου της Ν.Δ.

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας συγχαίρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου της Ν.Δ.

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας συγχαίρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου της Ν.Δ.

Η Δημ. Τ. Ο. Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας συγχαίρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όχι μόνο όσους εξελέγησαν αλλά συνολικά όλους τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου της ΝΔ στο νομό μας. Με ανακοίνωση της η Δημ. Τ. Ο. Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας συγχαίρει δημόσια τον νεοεκλεγέντα πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και του εύχεται κάθε καλό και επιτυχία στα νέα του καθήκοντα με σκοπό πάντα το συμφέρον της πατρίδας. Επίσης συγχαίρει όλους τους υποψήφιους με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στο ψηφοδέλτιο της Αιτωλοακαρνανίας καθώς όλοι δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό με σκοπό το καλό του τόπου και την γνωστοποίησει του προγράμματος του Κυριάκου Μητσοτάκη στην κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας. Ακόμη συγχαίρει τους εκλογικούς αντιπροσώπους οι οποίοι στάθηκαν με το παραπάνω στο ύψος των περιστάσεων που απαιτούσαν αυτές οι κρίσιμες εκλογές για την Ελληνική κοινωνία. Κλείνοντας ευχαριστεί τα στελέχη και τους απλούς πολίτες που είναι αυτοί στους οποίους η Νέα Δημοκρατία χρωστάει την μεγάλη αυτή νίκη και την εντολή κυβέρνησης της πατρίδας μας από τον ικανότητο κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κοντομήτσος Λάμπρος και τα μέλη του συμβουλίου.

Μητσοτάκης: Στοπ σε προσλήψεις για συζύγους και… παιδιά υπουργών και στελεχών!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr