Δήλωση Υποψηφιότητας Δημήτρη Κωνσταντόπουλου για τις εκλογές της 7ης Ιούλιου με το Κίνημα Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία

Δήλωση Υποψηφιότητας για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Φίλες και Φίλοι,
Στις εκλογές του 2015, σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, με τιμήσατε με την ψήφο σας και με εκλέξατε Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας. Η παρουσία μου στο νομό ήταν συνεχής και η επικοινωνία μας αδιαμεσολάβητη. Με αίσθημα ευθύνης και χρέους, κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής μου θητείας, προσπάθησα να αναδείξω όλα τα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας. Αγωνίστηκα με συνέπεια και υπευθυνότητα στο πλαίσιο της εντολής που μου δώσατε και με απόλυτο σεβασμό στη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, αισθάνομαι ότι έχουμε χτίσει μια σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης.
Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, διακυβεύεται η επόμενη μέρα και η προοπτική της πατρίδας μας. Έπειτα από μια χαμένη δεκαετία στην κρίση που εγκλώβισε τη χώρα η καταστροφική διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας (2004-2009), τα υπερπλεονάσματα για τα οποία δεσμεύθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιτρέπουν την ανάκαμψη της οικονομίας και συνακόλουθα την ανάπτυξη. Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Η συντήρηση είναι ο κοινός παρονομαστής των θέσεών τους. Η πόλωση η κοινή τους στρατηγική για την κατάληψη της εξουσίας. Η εθνική ομοψυχία, όμως, που απαιτείται για την πραγματική έξοδο από την κρίση δεν μπορεί να καλλιεργηθεί μέσα από νέους διχασμούς.

Πανελλήνιες 2019: Τα εξεταστικά κέντρα και το πρόγραμμα για τα Ειδικά Μαθήματα