Δηκτικός ο Παπανικολάου για τη «σύμπραξη» στην αντιπολίτευση

«Δυστυχώς στις αντιδραστικές αλλαγές που πέρασε μέσα στο καλοκαίρι η κυβέρνηση έδωσε το δικαίωμα μόνο στην παράταξη του δημάρχου να κάνει συμπράξεις».

Με αυτά τα λόγια ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Αγρινίου» Τίμος Παπανικολάου, σχολίασε την κοινή πρόταση που κατέθεσαν για το Τεχνικό Πρόγραμμα οι τρεις μεγαλύτερες παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Πρόσθεσε μάλιστα πως η πρόταση του «Αγρίνιο Μπορείς», της παράταξης «Ο τόπος μας αξίζει» και της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας» του Σταύρου Καμμένου, δεν θα πρέπει να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο γιατί δεν απευθύνεται στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά στη Διεύθυνση Προγραμματισμού του δήμου, αλλά κυρίως γιατί δεν συνοδεύεται από τη γνωμοδότηση της υπηρεσίας που απαιτεί ο νόμος.

Ο Τίμος Παπανικολάου βέβαια ήταν δηκτικός στην τοποθέτησή του και για τα εκατομμύρια του Τεχνικού Προγράμματος του δήμου, θίγοντας το θέμα της επιλεξιμότητας των δαπανών. Φέρνοντας το παράδειγμα του δρόμου προς Αβόρανη που πλημμυρίζει σχεδόν σε κάθε βροχή, δικαιολογημένα αναρωτήθηκε για το αν το Τεχνικό Πρόγραμμα μπορεί να απαντήσει στις πραγματικές ανάγκες.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

Εμείς να μιλάμε περισσότερο και οι άλλοι λιγότερο