Δικηγόρος γιατρού: «Ουδεμία προσωποποιημένη κατηγορία έχει ασκηθεί στο όνομά μου»

Για πρώτη φορά μέσω του Αγρινιώτη δικηγόρου του Στράτου Καράτσαλου, ο γιατρός διαψεύδει τις πληροφορίες περί άσκησης προσωποποιημένης ποινικής δίωξης σε βάρος του, αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.

Αναλυτικά η δήλωση που εστάλη πριν από λίγο στο sinidisi.gr:

«Όσον αφορά τα λεγόμενα και γραφόμενα των τελευταίων ημερών, μέσω συγκεκριμένων ΜΜΕ, τα οποία με καθιστούν ένοχο έχω να δηλώσω ότι: Είναι ψευδή και ανυπόστατα. Ουδεμία προσωποποιημένη κατηγορία έχει ασκηθεί στο όνομά μου. Επιφυλάσσομαι φυσικά παντός νομίμου δικαιώματός μου καθόσον τις τελευταίες μέρες διοχετεύθηκαν στην κοινή γνώμη δημοσιεύματα, ως σαν να στήθηκαν λαϊκά δικαστήρια, τα οποία όχι μόνο με έκριναν ένοχο αλλά και με καταδίκασαν κιόλας, προκειμένου να προκαταλάβουν απόψεις και αποφάσεις. Ο κανιβαλισμός στο πρόσωπό μου πρέπει να σταματήσει και τον λόγο πλέον θα έχει η δικαιοσύνη».

Πλέον η υπόθεση περιπλέκεται για τα καλά με την δήλωση του εν λόγω ατόμου διά του δικηγόρου του να έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα υποστηρίζουν τις τελευταίες ημέρες οι δικηγόροι της οικογένειας Λαγούδη. Οι εξελίξεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Συγκλονίζει η μητέρα της 21χρονης Μαρίας από την Δυτική Ελλάδα που αυτοκτόνησε στο κρατητήριο (ΔΕΙΤΕ VIDEO)