Δικηγορικός Σύλλογος Αγρινίου: Τιμητική εκδήλωση σε δικαστές ενόψει της συνταξιοδοτήσεώς τους (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου, απεφάσισε ομοφώνως να διοργανώσει στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου, αποχαιρετιστήρια εκδήλωση προς τιμήν του Εφέτου Βασιλείου Πέττα και του Ειρηνοδίκου Ιωάννου Βασιλειά, ενόψει της συνταξιοδοτήσεώς τους, με ομιλητές τον Πρόεδρο του Δ.Σ., κ. Νικάκη και τον Πρόεδρο Εφετών, κ. Παναγόπουλο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης.

Στο πλαίσιο της τιμητικής αυτής εκδήλωσης που γίνεται για πρώτη φορά από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αγρινίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου τόνισε: «με ομόφωνη απόφασή του το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου απεφάσισε την διοργάνωση της αποχαιρετιστήριας εκδήλωσης για δύο δικαστές μας, τον Εφέτη Πέττα και τον Προϊστάμενο του Ειρηνοδικείου Βασιλειά που συνταξιοδοτούνται προκειμένου να τους τιμήσουμε για την ανθρώπινη και άψογη δικαστηριακή τους συμπεριφορά. Για πρώτη φορά διοργανώνεται από τον σύλλογό μας αντίστοιχη εκδήλωση, καθώς η συμπεριφορά τους ήταν εξαιρετική και μας συγκίνησε επί χρόνια».

Κώστας Χονδρός για την εφημερίδα «Συνείδηση»

Πανελλαδικών συνέχεια με Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών – Τι λένε μαθητές του Αγρινίου για τα εξεταζόμενα μαθήματα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)