Το «Δικαίωμα στη Ζωή» καταγγέλλει τον πρώτο ηλεκτρονικό πλειστηριασμό περιουσίας Αγρινιώτη από συμβολαιογράφο της Αθήνας

To Κίνημα Πολιτών Αγρινίου «Δικαίωμα στη Ζωή» συνέταξε και έδωσε στην δημοσιότητα το ακόλουθο δελτίο τύπου: 

«Την Τετάρτη 21/3/2018 και από ώρα 14.00 μ.μ. έως 18.00 μ.μ. πραγματοποιείται ο πρώτος ηλεκτρονικός πλειστηριασμός περιουσίας Αγρινιώτη συμπολίτη μας, ο οποίος μεταφέρεται στην Αθήνα και θα διεξαχθεί από την μεγαλοσυμβολαιογράφο Αθηνών (ομάδας Ρούσκα) Σγούρα Βαρβάρα, στην οδό Καποδιστρίου αρ. 18, με επισπεύδουσα την Τράπεζα Eurobank.

Μετά το τέλος της αποχής του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Πατρών – Δυτικής Ελλάδος (Αιτωλ/νίας, Αχαΐας, Ηλείας, Ιονίων Νήσων), αρχίζουν ελεύθερα, οι αιτήσεις πιστοποιήσεων συμβολαιογράφων για την διεξαγωγή ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Αθηνών.

Επίσης έχουμε μεγάλο όγκο ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που μεταφέρονται από την επαρχία στην Αθήνα.

Πλέον στεκόμαστε απέναντι στους συμβολαιογράφους – κοράκια που αποφάσισαν να πάνε με το μέρος των Τραπεζών – Funds και στην λεηλασία εκποίησης της λαϊκής περιουσίας.

Ο αγώνας του Κινήματος δεν ποινικοποιείται, δεν καταστέλλεται αλλά συνεχίζει όλο και πιο δυναμικά και μαζικά να αντιστέκεται, να μάχεται έναντι των ορέξεων των Τραπεζών, Ε.Ε., Funds-κορακιών, για την απόκτηση της λαϊκής περιουσίας».

Αρχαιρεσίες του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Μεσολογγίου