Διάκριση για το 1ο Δημοτικό Αγίου Κων/νου στο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Με τον πιο ιδανικό τρόπο κατέληξε η συμμετοχή του Σχολείου μας στον  Μαθητικό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής  Δυτικής Ελλάδας.

Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και αφορά 40 ομάδες με μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων. Ο φετινός διαγωνισμός προσέλκυσε περισσότερους από 200 μαθητές και 25 προπονητές από τη Δυτική Ελλάδα!.

Συγκεκριμένα το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κων/νου κατέλαβε την 3η θέση και προκρίθηκε να συμμετάσχει στην β΄ φάση του διαγωνισμού που θα γίνει στην Αθήνα την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 και συγκεκριμένα στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τον WRO Hellas με Στρατηγικό Συνεργάτη την COSMOTE και τελεί υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου.

Η ομάδα του σχολείου μας, αποτελείται από τους μαθητές:

Κατσακιώρη Δημήτριο.

Αντώνογλου Παναγιώτα.

Κουβέλη Βασιλική.

Μιχαλακόπουλο Αριστοτέλη.

Ράπτη Ζένια.

Σιαπλαούρα Κωννο.

Στρατομήτρο Χρήστο.

Πεσλή Κων/νο.

Υπεύθυνη συντονίστρια και εκπαιδευτής- προπονήτρια Ρομποτικής , η  εκπ/κός Πληροφορικής  (ΠΕ20 ) Μαρίνα Ράπτη που εκπαίδευσε άρτια τους μαθητές και έφεραν εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο την αποστολή τους. Συνοδός των μαθητών και αρωγός στο στήσιμο και την παρουσίαση ο εκπ/κός – Νοσηλευτής  ΠΕ25  Χρήστος Καρακοβούνης.

Ναύπακτος: Τροχαίο με τρεις τραυματίες στο Λυγιά!