ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑκτιο–ΒονιτσαΈνταση και διακοπή στο Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου – Βόνιτσας

Ένταση και διακοπή στο Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου – Βόνιτσας

Ένταση και διακοπή στο Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου – Βόνιτσας

Ήταν μια μέρα δύσκολη για το δημοτικό συμβούλιο Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας που φυσικά κανένας δεν θα θέλει να θυμάται. 
Το πρώτο θέμα που ήταν εκτός ημερήσιας διάταξης όσον αφορά την πολεοδομία και ήταν η αρχή. Οι προτάσεις ήταν δύο: να μείνει η πολεοδομία στην Αμφιλοχία και ο Δήμος μας ή να πάει στο Μεσολόγγι. Εδώ σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε ήταν σε διαβούλευση αλλά αφού μπήκε θέμα, ήρθε σε ψηφοφορία, η πρόταση του Δημάρχου Αποστολάκη ήταν να πάει στο Μεσολόγγι αλλά μειοψήφησε. Επίσης αναφέρουμε πως στην συνεδρίαση ήταν και επαγγελματίες οι οποίοι ήθελαν Αμφιλοχία.

Συζητήθηκε και δεύτερο θέμα εκτός ημερησίας, αλλά στην συνέχεια χωρίς να καταλάβουν οι περισσότεροι ειπώθηκαν χονδρές κουβέντες μεταξύ Δημάρχου- Αρχηγού αντιπολίτευσης και Δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας.

Δεν θα πάρουμε θέση για τα όσα έγιναν και ειπώθηκαν.

Απλά βλέπουμε πως συνεχίζεται η υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου και εμείς οι δημότες, περιμέναμε αναβάθμιση και επίπεδο με θέματα που ενδιαφέρουν όλους τους δημότες και όχι προσωπικά και να μεταφέρονται σε αυτή την αίθουσα.

Οι προσπάθειες να κατευνάσουν τα πνεύματα από τους ψυχραιμότερους δεν καρποφόρησαν, ούτε από τις προσπάθειες και συστάσεις του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπαλατσούρα και είχε σαν αποτέλεσμα να διακόψει το Συμβούλιο που ούτε καν είχε μπει στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Φαίνεται πως το προεκλογικό κλίμα άφησε πολλές πληγές.

Εδώ έχουμε να προτείνουμε την live μετάδοση των συνεδριάσεων, έτσι ώστε όλοι οι δημότες να μπορούν να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του κάτι που ήταν και πάγια θέση μας κατά το παρελθόν.

Γράφει η συνεργάτης μας από την Βόνιτσα.

katounanews.gr

Καθαρίστηκε η παραλία Κάτω Βασιλικής από τα ξύλα και τα καλάμια 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr