ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΔιαβεβαιώσεις Χαρδαλιά σε Καραγκούνη για κήρυξη του Δήμου Μεσολογγίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Διαβεβαιώσεις Χαρδαλιά σε Καραγκούνη για κήρυξη του Δήμου Μεσολογγίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Διαβεβαιώσεις Χαρδαλιά σε Καραγκούνη για κήρυξη του Δήμου Μεσολογγίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Νίκο Χαρδαλιά.  

Ο Γενικός Γραμματέας αν και βρισκόταν στο Ελσίνκι είχε μία εκτενή συζήτηση με τον Βουλευτή σχετικά με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν προκειμένου να κηρυχθεί ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, έπειτα από τις καταστροφές που προκλήθηκαν σε περιοχές του, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την Αιτωλοακαρνανία και ειδικότερα στις  Οινιάδες και το Αιτωλικό όπου η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε σοβαρά πλημμυρικά φαινόμενα.

Ο κ. Χαρδαλιάς αντιλαμβανόμενος την σοβαρότητα της κατάστασης διαβεβαίωσε τον κ. Καραγκούνη ότι όλες οι διαδικασίες θα κινηθούν άμεσα προκειμένου να κηρυχτεί ο Δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η Ναύπακτος φορά τα γιορτινά της για την 448η επέτειο της Ναυμαχίας (VIDEO)

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr