Διαβασμένος ο Λουκόπουλος στη συνάντηση με Γαβρόγλου – Υπόσχεση για ΤΕΙ στη Ναυπακτία από τον υπουργό (VIDEO)

Eνημέρωση Λουκόπουλου στο σώμα για το ταξίδι του στο υπουργείο παιδείας για το ΤΕΙ.Την Παρασκευή ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του ο υπουργός που ωστόσο φάνηκε αρνητικός στην κοινή πρόταση των τριών δημάρχων (Ναυπακτίας-Μεσολογγίου-Αγρινίου) για ίδρυση Πανεπιστημίου Αιτωλ/νίας

-Με εναλλακτική πρόταση ο δήμαρχος

-Ποια η πρόταση του υπουργείου για τη Ναυπακτία;

Ημέρα συνάντησης του δημάρχου στο υπουργείο παιδείας για το θέμα του ΤΕΙ ήταν η χθεσινή, με τον. κ. Λουκόπουλο,να προβαίνει σε ενημέρωση του σώματος σχετικά με το ζήτημα.Ο κ. Λουκόπουλος ανέφερε ότι η προοπτική ίδρυσης Πανεπιστημίου στην Αιτωλ/νία φαντάζει αρκετά δύσκολη σύμφωνα με τον υπουργό,ενώ στην προοπτική ίδρυσης τμήματος γεωπονικής στο Αγρίνιο,ο κ. Λουκόπουλος πρότεινε στον υπουργό ίδρυση τμήματος πληροφορικής σε εφαρμογές στη γεωργία,δηλαδή ένα ταυτόσημο τμήμα με την γεωπονική σχολή.Σε διαφορετική περίπτωση,είπε ο κ. Λουκόπουλος υπάρχει και η άλλη προοπτική μέσα από το νόμο,η ίδρυση τμήματος διοίκησης Τουρισμού στη Ναύπακτο.

Ο κ. Λουκόπουλος δέχθηκε πρόταση από τον υπουργό για ίδρυση κέντρου εκπαίδευσης για λήψη επαγγελματικών δικαιωμάτων για σπουδαστές ΕΠΑΛ διετούς φοίτησης,κάτι που θα κατευθύνει πολλούς σπουδαστές στην πόλη.

O κ. Γαβρόγλου,υποσχέθηκε να εξετάσει τις προτάσεις του δημάρχου και να επανέλθει με νεώτερα την Παρασκευή.Στη συνάντηση μετείχαν οι βουλευτές του νομού κ.Βαρεμένος,Τριανταφύλλου και Κων/πουλος.

https://youtu.be/Kt1LTSucjaM

nafpaktianews.gr

Το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Ν. Αιτωλοακαρνανίας «Ο Θαλής»