ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΜε διαδικασίες fast track τακτοποιούν τους ημετέρους στην ΕΛ.ΑΣ. – Θέση εμφανίστηκε ξαφνικά στην Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων

Με διαδικασίες fast track τακτοποιούν τους ημετέρους στην ΕΛ.ΑΣ. – Θέση εμφανίστηκε ξαφνικά στην Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων

Με διαδικασίες fast track τακτοποιούν τους ημετέρους στην ΕΛ.ΑΣ. – Θέση εμφανίστηκε ξαφνικά στην Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων

Ολοκληρώθηκε το Συμβούλιο Μεταθέσεων και σύμφωνα με τις πληροφορίες του bloko.gr επιβεβαιώνονται οι ανησυχίες-καταγγελίες των Ομοσπονδιών των αστυνομικών για προεκλογικά ρουσφέτια της τελευταίας στιγμής.

Όπως αναφέρουν πηγές ενημέρωσης σχεδόν το ένα τρίτο των υπαστυνόμων προερχομένων από ΤΕΜΑ πήραν μετάθεση που μόνο ως ρουσφέτι μπορεί να χαρακτηριστεί.

Από τους 33 υπαστυνόμους οι 10 λαμβάνουν φύλλο πορείας από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την περιφέρεια σε θέσεις όμως οι οποίες δεν είχαν προκηρυχθεί με αντικειμενικά κριτήρια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα υπαστυνόμος που υπηρετεί στον Άγιο Παντελεήμονα μετατίθεται στην Άμεση Δράση Πατρών, ενώ άλλος ομοιόβαθμός του τοποθετείται στην Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων, σε θέσεις που σημειώνουν οι πληροφορίες του bloko.gr ότι εμφανίστηκαν ξαφνικά.

Συνδικαλιστές αστυνομικοί μας καταγγέλλουν ότι οι τοποθετήσεις των 10 γίνονται με μοναδικό κριτήριο την κομματική ταυτότητά τους και τη σχέση τους με την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία και επιβεβαιώνονται τα όσα έλεγαν τις τελευταίες ημέρες.

Οι μετατιθέμενοι υπαστυνόμοι μάλιστα λαμβάνουν 24ωρο φύλλο πορείας προκειμένου, όπως υποστηρίζουν οι συνδικαλιστές, να προλάβουν το ραντεβού Τσίπρα-Παυλόπουλου και την προκήρυξη των εθνικών εκλογών.

bloko.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr