ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΔεύτερη παράταση στην ανακατασκευή της οδού Γρίβα

Δεύτερη παράταση στην ανακατασκευή της οδού Γρίβα

Δεύτερη παράταση στην ανακατασκευή της οδού Γρίβα

Τον περασμένο Ιούνιο ήταν η συμβατική προθεσμία για την ολοκλήρωση της ανακατασκευής της Οδού Γρίβα, που εκτελεί ο δήμος Αγρινίου.

Ωστόσο στην πορεία το έργο αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα, με αποτέλεσμα να χρειαστούν δύο παρατάσεις για την ολοκλήρωσή του.

Η δεύτερη κατά σειρά δόθηκε πρόσφατα από την Οικονομική Επιτροπή και το έργο που βρίσκεται στο τελικό του στάδιο αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2019. Στην εξέλιξη βέβαια της εργολαβίας υπήρξαν σημαντικές καθυστερήσεις στην πρόοδο του έργου εξαιτίας του περασμένου χειμώνα, καθώς υπήρξαν επίσης απρόβλεπτες καταστάσεις κυρίως λόγω των παλαιών αγωγών ύδρευσης οι οποίοι έχριζαν συνεχούς αποκατάστασης προκειμένου να συνεχιστούν οι προγραμματισμένες εργασίες. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι απαιτήθηκαν επεμβάσεις από τον ανάδοχο και την ΔΕΥΑ Αγρινίου για την διακοπή της παροχής νερού και την εναλλαγή από τους παλιούς στους νέους αγωγούς ύδρευσης που καθυστέρησαν το έργο. Υπήρξαν και μικρότερες καθυστερήσεις από το γεγονός ότι μετά από αντιδράσεις μερίδας των καταστηματαρχών οι εργασίες σταματούσαν κατά τις εορταστικές περιόδους.

Οι τελευταίες εργασίες αυτής της εργολαβίας συμπίπτουν με τις εργασίες που εκτελούνται από εταιρεία τηλεφωνίας σε άλλους κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου, με αποτέλεσμα συχνά οι οδηγοί να εκνευρίζονται με τα έργα που δεν τελειώνουν… Υπομονή όμως, τον φάγαμε το γάιδαρο, καθώς οσονούπω τελειώνουν τα έργα.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

Με επιτροπές θα προχωρήσει η παράταξη Καμμένου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr