ΔΕΥΑ Ναυπακτίας: Οι μεθοδεύσεις κάποιων να μειώσουν την εταιρεία θα πέσουν στο κενό

Η Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ναυπακτίας Αγγελική Σπούκη συνέταξε και εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

«Πρωτοφανή  και  συνδυασμένη επίθεση , από πολλές πλευρές,  δέχεται το τελευταίο διάστημα  η Δημοτική  Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης  Ναυπακτίας.

Οι επιθέσεις υποκινούνται  κυρίως από τις προηγούμενες  και αποδοκιμασμένες δημοτικές αρχές, οι οποίες ανεύθυνα και αναίτια επιβάρυναν  την επιχείρηση με δάνεια και χρέη ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων μάλιστα , τα δύο εκατομμύρια είναι άδικα και   αδικαιολόγητα- όπως και οι ίδιοι παραδέχονται- υποθηκεύοντας  έτσι, με τα τραγικά λάθη και παραλείψεις τους, το μέλλον της επιχείρησης. Δευτερευόντως, υποκινούνται  από μεμονωμένα άτομα τα οποία προσδοκούν  ότι θα προσκομίσουν πολιτικά οφέλη βλάπτοντας την επιχείρηση και αδιαφορώντας για το κοινωνικό σύνολο, όπως και οι προηγούμενοι.

Και ενώ πολλοί θα περίμεναν  ότι  κάτω από το βάρος των ευθυνών τους όλοι, θα βοηθούσαν και θα στήριζαν την επιχείρηση  όπως και οι ίδιοι με κροκοδείλια δάκρυα υπόσχονταν στους εργαζόμενους κατά την πρόσφατη κοπή της πίτας του σωματείου, αντιθέτως τώρα, επιδίδονται σε αγώνα υπονόμευσης με διαρκείς επιθέσεις στην ΔΕΥΑΝ αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στην επιχείρηση, τους εργαζόμενους και την κοινωνία γενικότερα.

Όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα και τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο, είναι ενοχλητικό το ότι η παρούσα διοίκηση και στα πλαίσια της συνέχειας της διοίκησης, προνόησε και προγραμμάτισε να πληρώνονται αυτές οι αμαρτίες τους και δεν έκλεισε  η  επιχείρηση όπως θα επιθυμούσαν, ώστε να ξεχαστούν οι  τεράστιες ευθύνες τους απέναντι στο Ναυπακτιακό λαό που τις φόρτωσαν.

Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, ενοχλεί  επίσης που αυτές τις μέρες  η ΔΕΥΑΝ, αφού  υλοποίησε το έργο της ύδρευσης των δυτικών συνοικιών της πόλης προχωρεί άμεσα και στην υλοποίηση δυο μεγάλων και σημαντικών έργων ύψους πέντε εκατομμυρίων  ευρώ όπως είναι η αναβάθμιση του βιολογικού  καθαρισμού  που θα συμπεριλάβει ευρύτερες περιοχές    και η τοποθέτηση τηλεμετρικών συστημάτων για την οικονομία και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες.

Επαναλαμβάνω και θέλω να γίνει σαφές,  όπως πολλές φορές ανέφερα, ότι όλες αυτές οι επιθέσεις  που σκοπό έχουν να πλήξουν το κύρος και την εμπιστοσύνη της επιχείρησης  στον κόσμο, θα πέσουν στο κενό.  Η ΔΕΥΑ Ναυπακτίας συνεχίζει απρόσκοπτα να παρέχει τις υπηρεσίες της  και να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της προς όλους.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω  τον κόσμο για την συμπαράστασή του   και  όλους τους κατοίκους του Δήμου μας  οι οποίοι, παρά την κρίση  και παρά τον πόλεμο που δέχεται η επιχείρηση είναι οι μόνοι που την στηρίζουν ανταποκρινόμενοι στις υποχρεώσεις τους και να τους διαβεβαιώσω ότι η ΔΕΥΑΝ καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την βελτίωση των υπηρεσιών της».

nafpaktianews.gr

Ετήσιος χορός για το χορευτικό τμήμα του Δήμου Αγρινίου