Δεν έγιναν δεκτές οι ενστάσεις του Δήμου Ναυπακτίας για να μην γίνει η συναυλία της Γέφυρας στο Αντίρριο

Στην συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου συζητήθηκε το ζήτημα της υλοποίησης ή μη της μεγάλης συναυλίας που θα πραγματοποιήσει η «Γέφυρα» στο κάστρο του Αντιρρίου. Στην εν λόγω συνεδρίαση εκπροσωπήθηκε και ο Δήμος Ναυπακτίας από τους αντιδημάρχους Ανδρέα Κοτσανά και Γιώργο Σιαμαντά.

Ο κ. Σιαμαντάς εκφράζοντας τις θέσεις της δημοτικής αρχής κατέθεσε την άρνηση του Δήμου περί της πραγματοποίησης της συναυλίας υπό την αιγίδα της «Γέφυρας» επικαλούμενος ως αιτία την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Δήμου και της Γέφυρας με κύριο διακύβευμα το υψηλό κόστος διέλευσης των οδηγών από αυτή.

Σε κάθε περίπτωση το ΚΑΣ αποφάσισε την διεξαγωγή της μεγάλης συναυλίας στον χώρο του κάστρου, ενώ απέρριψε τις αιτιάσεις του Δήμου καθιστώντας διαυγές, πως δεν συνιστούν ισχυρό λόγο για την ματαίωση της συναυλίας.

Μάλιστα, ήταν τόσο αρνητικό το κλίμα για τους παράγοντες του δήμου, που την ώρα που μιλούσε ο αντιδήμαρχος, τα μέλη πετούσαν «μολύβια» για να ολοκληρώσει.

Σημειώνεται ότι σήμερα το μεσημέρι στη 13:00 έχει προγραμματιστεί συνάντηση της Διαπαραταξιακής επιτροπής του Δήμου Ναυπακτίας με τους υπευθύνους της Γέφυρας.

npress.gr

Νέα σύλληψη μεθυσμένου οδηγού στο Μεσολόγγι