Η CIA απέλυσε σκύλο και πλέον ζει την ζωή που ονειρεύεται!

Φαίνεται πως η τρισχαριτωμένη Λούλου δεν ήταν και πολύ ευχαριστημένη με τη δουλειά της…

Ο λόγος για ένα Λαμπραντόρ που «απολύθηκε» από την CIA επειδή δεν ενδιαφερόταν καθόλου για την ανίχνευση εκρηκτικών. Ενδεικτικό της συμπεριφοράς της, ήταν το γεγονός ότι η Λούλου δεν δελεαζόταν ούτε από τις λιχουδιές που της προσέφεραν κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης.

Σε αντίθεση με άλλους σκύλους που στην αρχή δυσκολεύονται αλλά μετά τα καταφέρνουν, πέρασαν αρκετές εβδομάδες εκπαίδευσης και η Λούλου έδειξε ότι δεν θέλει και δεν μπορεί να προσαρμοστεί με τίποτα σε αυτή τη δουλειά. «Το κύριο μέλημά μας είναι η σωματική αλλά και διανοητική ευεξία των σκύλων μας, γι’ αυτό το καλύτερο που είχαμε να κάνουμε ήταν να αποβάλλουμε την Λούλου από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα».

Η ιστορία της Λούλου είναι παρόμοια με του Γκάβελ που από τα γεννοφάσκια του προοριζόταν για μέλος της αυστραλιανής αστυνομίας, ωστόσο κατάφερε να «απολυθεί» από το σώμα.

Αποδείχθηκε και αυτός πολύ γλυκός και χαριτωμένος για να μπορεί να έχει το απειλητικό βλέμμα και την απαραίτητη αυστηρότητα που προϋποθέτει το πόστο του.

Μάλιστα, οι εκπαιδευτές του ανέφεραν ότι εξαρχής παραήταν κοινωνικός, λάτρευε τα χάδια στην κοιλιά, όπως επίσης τις… τούμπες και τα νάζια.

Έτσι, απέτυχε να περάσει στην τελική φάση ώστε να υπηρετήσει στην αστυνομία του Κουίνσλαντ, όμως τα… προσόντα του δεν πήγαν χαμένα.

Τον «υιοθέτησε» ο κυβερνήτης της Βρισβάνης, Πολ ντε Τζέρσι και αυτήν τη στιγμή ο Γκάβελ είναι ο ο «Πρώτος Σκύλος» στην επίσημη κατοικία.

«Ο Γκάβελ μάς ήρθε πέρυσι τον Απρίλιο, όταν ήταν μόλις έξι εβδομάδων κουτάβι. Προοριζόταν να γίνει κατόπιν εκπαίδευσης και μέσω ενός προγράμματος κοινωνικής ένταξης υπηρεσιακός σκύλος της αστυνομίας του Κουίνσλαντ. Ωστόσο δεν έδειξε την απαραίτητη κλίση για να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Δεν το έχουν όλοι οι σκύλοι αυτό κι ο Γκάβελ απέδειξε πως είναι πολύ κοινωνικός. Ταιριάζει καλύτερα στην νέα του θέση και έχει γίνει πλέον ένα αξιολάτρευτο και αναγκαίο κομμάτι της ζωής μας εδώ», επεσήμανε ο επίσημος εκπρόσωπος της κυβερνητικής κατοικίας του Κουίνσλαντ.

Στα τωρινά καθήκοντα του γερμανικού ποιμενικού, ο οποίος έχει γίνει αστέρας των social media συμπεριλαμβάνεται το καλωσόρισμα των επισκεπτών, επισήμων και μη, ενώ συχνά συνοδεύει τον κυβερνήτη σε διάφορες προγραμματισμένες συναντήσεις.

Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμό και τραυματισμό στο Αγρίνιο!