ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΧρήστος Γκούντας: «Στο μηδενισμό απαντάμε με έργα» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Χρήστος Γκούντας: «Στο μηδενισμό απαντάμε με έργα» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Χρήστος Γκούντας: «Στο μηδενισμό απαντάμε με έργα» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Συνέντευξη του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου «Αγρίνιο Νέα Αρχή – Τόπος να ζεις»

«Εμείς στο μηδενισμό απαντάμε με έργα. Έχουμε άλλη κουλτούρα, στοχεύουμε στην 1η Κυριακή γιατί δεν πρόκειται να μπούμε σε αλισβερίσια, ίντριγκες και παζάρια».

Τα παραπάνω δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του, στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» με τον Νίκο Αγγελόπουλο, ο πρώην αντιδήμαρχος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου «Αγρίνιο Νέα Αρχή – Τόπος να ζεις», Χρήστος Γκούντας.

«Ο Γιώργος Παπαναστασίου έχει στόχευση, οργάνωση και πρόγραμμα. Στο Αγρίνιο δεν υπάρχει χώρος για αδράνεια και λαϊκισμό. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από την κοινωνία είναι μηνύματα καθαρής εντολής και επικράτησης από τον 1ο γύρο. Εμείς δεν λύνουμε προβλήματα με θα. Ο σχεδιασμός ως δημοτική αρχή υλοποιείται και θα συνεχιστεί. Ενδεικτικά αναφέρω τα έργα που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα της ΒΑΑ και ήδη έχουν ξεκινήσει. Κεντρική μας στόχευση είναι η αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών. Δεν είμαστε θαυματοποιοί, ταχυδακτυλουργοί και υπνωτιστές. Ξεπληρώσαμε χρέη του παρελθόντος και πλέον ο Δήμος έχει ένα ισχυρό ταμείο. Μέσα στην κρίση δείξαμε την ανθεκτικότητά μας. Στον τομέα της Καθαριότητας, με έλλειψη προσωπικού κρατήσαμε την πόλη καθαρή σε συνεργασία με τον ενεργό πολίτη. Επιπροσθέτως, σημαντικά βήματα κάναμε και στο κομμάτι της ανακύκλωσης» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Γκούντας.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr