ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΧριστίνα Σταρακά σε Αράκυνθο και Μακρυνεία: «Θέλουμε σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες στις Δημοτικές Ενότητες» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Χριστίνα Σταρακά σε Αράκυνθο και Μακρυνεία: «Θέλουμε σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες στις Δημοτικές Ενότητες» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Χριστίνα Σταρακά σε Αράκυνθο και Μακρυνεία: «Θέλουμε σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες στις Δημοτικές Ενότητες» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Από τις Δημοτικές Ενότητες Αρακύνθου και Μακρυνείας συνέχισε τις επαφές της με τους τοπικούς φορείς των Δημοτικών Ενοτήτων η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου και Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά.

Πλαισιωμένη από δημοτικούς συμβούλους και υποψηφίους του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς», συνομίλησε με προέδρους Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, καθώς και με δημότες για τα προβλήματα που απασχολούν και τις δύο περιοχές, επισημαίνοντας πως επιδίωξή της είναι το πρόγραμμα του Συνδυασμού να συνδιαμορφωθεί μέσα από μία διαδικασία διαλόγου με τους πολίτες, τους μαζικούς φορείς και τα Τοπικά Συμβούλια.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 6 Απριλίου στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων Παπαδάτες και Γαβαλού με εκτενή αναφορά στο αρδευτικό πρόβλημα.Όπως τόνισε  η κ. Σταρακά η κατασκευή του αρδευτικού δικτύου της Μακρυνείας, ένα πάγιο αίτημα της περιοχής, ήταν στις προτεραιότητες τόσο της Περιφερειακής Αρχής όσο και της ίδιας σημειώνοντας πως    αναμένεται να ενταχθεί η χρηματοδότηση της μελέτης  στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων από το Υπουργείο Υποδομών & Δικτύων.

«Θέλουμε να σας ακούσουμε, εσείς γνωρίζετε τα προβλήματα καλύτερα γιατί τα βιώνετε καθημερινά. Δεν θέλουμε να υποσχεθούμε πολλά αλλά μόνο όσα μπορούμε να υλοποιήσουμε. Θέλουμε να υπάρχει μαζί σας σχέση εμπιστοσύνης», εξήγησε απευθυνόμενη στους πολίτες η κ. Σταρακά.

Στο διάλογο που είχε η υποψηφία Δήμαρχος Αγρινίου με τους τοπικούς φορείς αναδείχθηκαν τα προβλήματα που αφορούν κυρίως στην αγροτική οδοποιία, στην αποκατάσταση προβλημάτων υδροδότησης, στις οδικές συνδέσεις του περιμετρικού δρόμου της Μακρυνείας με τις τοπικές και δημοτικές κοινότητες καθώς και στην  οριοθέτηση και καθαρισμό  ρεμάτων με ιδιαίτερη έμφαση στις πληγήσεις περιοχές.  Τα προβλήματα αυτά, όπως τόνισε η κ. Σταρακά, θα αποτελέσουν προτεραιότητες και διεκδικήσεις της νέας Δημοτικής Αρχής.

Καταλήγοντας η κ. Σταρακά υπενθύμισε ότι μόνο με ουσιαστικό ρόλο των Τοπικών Συμβουλίων θα μπορέσει ο κάτοικος ακόμη και του πιο απομακρυσμένου χωριού να μην αισθάνεται αποκομμένος και θα ανακτήσουν την σημασία τους τα Τοπικά Συμβούλια.

Τέλος, η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου επισκέφτηκε τον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό στη Γαβαλού, συνομίλησε με τους εθελοντές πυροσβέστες και τους συνεχάρη για το έργο τους.

staraka-arakinthos-makrineia (1)

staraka-arakinthos-makrineia (2)

staraka-arakinthos-makrineia (3)

staraka-arakinthos-makrineia (4)

staraka-arakinthos-makrineia (5)

Αμφιλοχία: Ψάρεψε μυλοκόπι 15 κιλών με πετονιά! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr