ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΧρ. Κοκκινοβασίλης: Λόγοι ηθικής τάξεως δεν μου επιτρέπουν να είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ – “Δείχνει” Μωραΐτη

Χρ. Κοκκινοβασίλης: Λόγοι ηθικής τάξεως δεν μου επιτρέπουν να είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ – “Δείχνει” Μωραΐτη

Χρ. Κοκκινοβασίλης: Λόγοι ηθικής τάξεως δεν μου επιτρέπουν να είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ – “Δείχνει” Μωραΐτη

Με ανακοίνωσή του στον Τοπικό Τύπο, ο Χρίστος Κοκκινοβασίλης Μέλος της γραμματείας της Κ.Ε.Ε. Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία, επιβεβαίωσε τα προ ημερών ρεπορτάζ της «Σ» ότι δεν θα κατέλθει ως υποψήφιος βουλευτής στην Αιτωλοακαρνανία με τον ΣΥΡΙΖΑ λόγω του Θάνου Μωραΐτη, γεγονός που «φωτογραφίζει» σε γραπτή του δήλωση.

Αναλυτική η δήλωσή του:

Επιθυμώ να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου στην νομαρχιακή επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ την επιτροπή ψηφοδελτίων  και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για την τιμή που μου έκαναν, να μου προτείνουν να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του νομού στις Εθνικές – Βουλευτικές Εκλογές τις 7ης Ιουλίου, πλην όμως όπως είχα ήδη ενημερώσει, λόγοι ηθικής τάξεως δεν μου επιτρέπουν να αποδεχτώ την πρότασή τους. Άλλωστε στην ιστορική μου διαδρομή ποτέ δεν κυνήγησα θέσεις και οφίτσια, ποτέ δεν αντάλλαξα τις πολιτικές μου απόψεις για καρέκλες. Πάντα ήμουν απέναντι σε αυτές τις πρακτικές.

Καλώ κάθε δημοκράτη αγωνιστή της Αιτωλοακαρνανίας να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη για να μην παραδοθεί η χωρά στη διαχείριση αυτών που ευθύνονται για ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.

Τώρα αποφασίζουμε για το μέλλον μας

Τώρα παλεύουμε για την Νίκη του Σύριζα –Προοδευτική Συμμαχία

Πρόγραμμα Ιεράς Πανηγύρεως Αγίας Τριάδας Αγρινίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr