Χωρίς τρεις

Με απουσία τριών ποδοσφαιριστών από το κανονικό πρόγραμμα προπονήθηκε η ομάδα του Παναιτωλικού την Τετάρτη και  δύο από αυτούς δεν θα αγωνιστούν στα Γιάννενα την Κυριακή. Ο Ο Άλβες που έκανε θεραπεία λόγω του κτυπήματος στα πλευρά και ο  Βιγιαφάνες που επίσης έκανε θεραπεία, αλλά και  ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης  με αερόβιο τρέξιμο. Δεν συμμετείχε ούτε ο Μπεχαράνο διότι ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, όμως ο Βολιβιανός υπολογίζεται κανονικά κόντρα στον ΠΑΣ.

 

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση το πλήρες πρόγραμμα συμπεριελάμβανε ασκήσεις συντονισμού με ασκήσεις ισορροπίας, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα (passing game), ασκήσεις κατοχής μπάλας με υψηλή ένταση και αμυντική τακτική σε υποομάδες.  Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στις 5.00 το απόγευμα.

Στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με την Κέρκυρα δύσκολα εντοπίζονταν παίκτης των κυανοκίτρινων που να είχε  καλή απόδοση, με μοναδική ίσως εξαίρεση τον Γουίλιαμ Ετζενγκέλε (φωτο) κάτι που αποτυπώθηκε (όχι με συντριπτική πλειοψηφία)  στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ και στην ψηφοφορία που γίνεται διαδικτυακά μετά από κάθε ματς. Ο «Γουίλι» πήρε ποσοστό 52% για τον τίτλο του MVP  και η  απονομή του βραβείου θα γίνει σήμερα (Πέμπτη)  από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας.

 

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»