Χωρίς κόσμο και Άλβες

Στην προπόνηση της Πέμπτης ο Άλβες απείχε ξανά λόγω του τραυματισμού του και στο μεταξύ ο Υφυπουργός αποφάσισε την τέλεση των αγώνων της Σούπερ Λιγκ  χωρίς θεατές και αυτή την αγωνιστική.

 

Τα επεισόδια στο ματς του Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό οδήγησαν τον Υφυπουργό Αθλητισμού  να ανακοινώσει από την Τετάρτη κι  όχι την Πέμπτη ότι  η προσεχής αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ  θα γίνει ξανά κεκλεισμένων τω θυρών. Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρου Κοντονή και μετά την εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ η 28η αγωνιστική θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Η απόφαση θα κοινοποιηθεί αύριο (Πέμπτη) στην διοργανώτρια αρχή».

Ο κ. Κοντονής βρισκόταν στο ΟΑΚΑ κι έφυγε στο 85ο λεπτό του αγώνα περίπου, λίγο πριν ξεσπάσουν τα.. επεισόδια, αλλά ενημερώθηκε άμεσα τα όσα συνέβησαν και  ανακοίνωσε άμεσα την απόφασή του ως ένδειξη σκληρής πολιτικής απέναντι σε τέτοια φαινόμενα.

Ο Άλβες έκανε θεραπεία και χθες, όσον αφορά τον Παναιτωλικό, ενώ ο  Βιγιαφάνες έκανε θεραπεία, ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αερόβιο τρέξιμο. Ο Μπεχαράνο ακολούθησε  ξανά πρόγραμμα αποφόρτισης.  Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις συναρμογής σε συνδυασμό με ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, επιθετική τακτική και εσωτερικό δίτερμα σε περιορισμένο χώρο. Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στις 3.00 το απόγευμα.

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»