Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας για τραυματισμό 19χρονης: «Δεν νοείται αντιφασιστική διαδήλωση όταν συνοδεύεται από τραυματισμούς πολιτών»

Το Δ.Σ. της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας στην τελευταία του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα να εκδώσει ψήφισμα συμπαράστασης στην 19χρονη Μαρία, μαθήτρια από το Αγρίνιο που τραυματίστηκε αναιτιολόγητα στις 18/9/2018 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου.

«Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να διαδηλώνει για τις απόψεις και τις θέσεις του σε δημόσιους  χώρους, χωρίς όμως να παραβιάζει τα δικαιώματα των άλλων, πόσο μάλλον να απειλεί τη σωματική τους ακεραιότητα ή να καταστρέφει περιουσίες. Δεν νοείται έτσι αντιφασιστική διαδήλωση-διαμαρτυρία όταν συνοδεύεται από επεισόδια και ρίψη αντικειμένων και τραυματισμούς πολιτών.

Το Δ.Σ. της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας καταδικάζει κάθε συμπεριφορά που προκαλεί σωματικές ή υλικές βλάβες σε ανυποψίαστους συμπολίτες μας και συμπαραστέκεται στον αγώνα που δίνει η 19χρονη νεαρή συμπολίτισσά μας για την αποκατάσταση της υγείας της» καταλήγει η ανακοίνωση της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Σέρρες: Σάλος από τη σύλληψη καθηγητή των ΤΕΙ – Τα ροζ ανταλλάγματα και οι μίζες που ζητούσε!