Αυτή είναι η κουκλάρα Βασίλισσα του φετινού Καρναβαλιού της Πάτρας! (VIDEO)

Είναι μόλις 18 χρονών και την Πέμπτη επιλέχθηκε ως η νέα βασίλισσα του πατρινού καρναβαλιού. Η Ολγα Κατσάρα γεννήθηκε στην Καλαμάτα, ωστόσο ζει εδώ και 17 χρόνια στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Το γνωστικό της επίπεδο στον χορό, η μόρφωση της και φυσικά η αδιαμφισβήτη ομορφιά της, έκαναν συνοπτική διαδικασία την επιλογή της, για βασίλισσα του πατρινού καρναβαλιού 2018.

Συναντήσαμε την Όλγα στην πλατεία Γεωργίου, μπροστά από το δημοτικό θέατρο Απόλλων και μιλήσαμε μαζί της.

Η Όλγα Κατσάρα θα είναι η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2018. Η εκλογή της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού 2018 έγινε ανάμεσα σε 24 υποψήφιες από την Πάτρα, την Αθήνα και άλλες ελληνικές πόλεις που κατέθεσαν το ενδιαφέρον τους, όπως αναφέρει στη σχετική ανακοινωση ο Καρναβαλικός Οργανισμός.

Η πανέμορφη Όλγα Κατσάρα, είναι 18 χρονών, γεννήθηκε στην Καλαμάτα και ζει μόνιμα στην Πάτρα από το 2000 λόγω καταγωγής της μητέρας της. Τελείωσε το 2017 το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι εν ενεργεία φοιτήτρια του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών ενώ γνωρίζει καλά αγγλικά και γαλλικά.

Πρόσληψη 20 ατόμων στο Δήμο Μεσολογγίου