Β’ Εθνική: Έτοιμοι για την στέψη στην ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη

Β’ Εθνική: Έτοιμοι για την στέψη στην ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη. Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τελευταία προπόνηση της χρονιάς της ομάδας μας και πλέον όλοι στρέφουν το βλέμμα τους στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι (13/5, 17:00) κόντρα στη Γέφυρα για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’Εθνικής κατηγορίας.

Το αυριανό παιχνίδι είναι το τελευταίο επίσημο φετινό για την ομάδα μας καθώς τη 30η αγωνιστική έχουμε ρεπό.

Ο κόουτς Δημητριάδης και το επιτελείο του είναι στην ευχάριστη θέση να μπορούν να υπολογίζουν σε όλους τους παίχτες καθώς δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού και αύριο θα παραταχθεί η καλύτερη δυνατή 12αδα.

Μπορεί η άνοδος να κλείδωσε και μαθηματικά τη προηγούμενη αγωνιστική μετά τη νίκη κόντρα στη Χαλκηδόνα, αλλά το αυριανό παιχνίδι μόνο αδιάφορο δεν είναι καθώς με μία ακόμη νίκη η ομάδα μας θα βγει πρωταθλήτρια στο βόρειο όμιλο της Β’Εθνικής. Για το λόγο αυτό λοιπόν όλη η εβδομάδα κύλησε κανονικά με προπονήσεις και ανάλυση του αντιπάλου.

Διαιτητές του αυριανού παιχνιδιού ορίστηκαν οι κύριοι Τσιαμπλής και Κατωτικίδης με κομισάριο το κύριο Φωτιάδη.

*Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του Συλλόγου μας στο Youtube ενόψει του αυριανού τελευταίου παιχνιδιού έκανε ο αρχηγός της ομάδας μας Ντίνος Σταυρόπουλος.

Μαθητές Δημοτικού Σχολείου γνώρισαν το επάγγελμα του αστυνομικού