ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΑυτή την εβδομάδα ο Αλέξης Τσίπρας στην Πάτρα

Αυτή την εβδομάδα ο Αλέξης Τσίπρας στην Πάτρα

Αυτή την εβδομάδα ο Αλέξης Τσίπρας στην Πάτρα

Στην Πάτρα αναμένεται να έρθει για ακόμα μία φορά ο πρωθυπουργός και αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Η επίσκεψή του έχει να κάνει με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας, όπου ως γνωστόν είναι επικεφαλής. Ο πρωθυπουργός αναμένεται να μιλήσει για τα έργα που έχει ξεκινήσει να κάνει η κυβέρνησή του στην περιοχή της Αχαΐας και γενικότερα της Δυτικής Ελλάδας, αλλά και για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον επανεκλεγεί κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσκεψή του δεν θα συνδυαστεί με την πραγματοποίηση προεκλογικής συγκέντρωσης, κάτι που αναμένεται να γίνει πιο μετά, εφόσον βρεθεί ημερομηνία και τόπος για τη φιλοξενία της.

Ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει το παρών στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ και θα συναντηθεί με κόσμο και στελέχη του κόμματος. Ο ερχομός του αναμένεται να γίνει εντός της εβδομάδας, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι το εκλογικό κέντρο του κόμματος στην Πάτρα θα ξεκινήσει τη λειτουργία του από την Τρίτη και θα βρίσκεται στην πλατεία Γεωργίου. 

Όλα αυτά στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, να διατηρήσει τα πρωτεία του στο νομό, ευελπιστώντας μάλιστα να μεγαλώσει τη διαφορά που είχε από τη Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές.

dete.gr

Τι συζητήθηκε στην επίσκεψη Γαβρογλου στο Μεσολόγγι

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr