ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΝάντια Μπουλέ: Η αυστηρή κριτική στην τηλεόραση & ο λόγος που την εγκατέλειψε

Νάντια Μπουλέ: Η αυστηρή κριτική στην τηλεόραση & ο λόγος που την εγκατέλειψε

Νάντια Μπουλέ: Η αυστηρή κριτική στην τηλεόραση & ο λόγος που την εγκατέλειψε

Η Νάντια Μπουλέ βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και εξήγησε γιατί πλέον έχει εγκαταλείψει τον ρόλο της παρουσιάστριας.

«Δεν έχουμε πια μεγάλη σχέση με την τηλεόραση» είπε με χιούμορ αρχικά, ενώ συμπλήρωσε: «Εσύ μπορείς να το καταλάβεις καλύτερα από όλους. Κάνεις πολλά χρόνια θέατρο και τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι ένα μέσο πάρα πολύ δυνατό, σου δίνει μια επαφή με τον κόσμο τεράστια, εξαιρετική. Κάνει κάτι που κανένα άλλο μέσο δεν προσφέρει. Απλά θεωρώ ότι οι συνθήκες για να κάνεις τηλεόραση πρέπει να είναι σωστές. Εσύ βρήκες κάτι που σου ταιριάζει απίθανα, το κάνεις μοναδικά μοναδικά, είναι όλο πάνω σου και γι’ αυτό έχει τόσο μεγάλη επιτυχία. Θεωρώ ότι πια δεν χρειάζεται να κάνουμε όλοι ετοιματζίδικα πράγματα στην τηλεόραση. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία και περίοδος να αρχίσουμε να κάνουμε σιγά σιγά πράγματα (πιο αυθεντικά)».

Θα συμμετείχε σε μια επιτροπή ή ένα σήριαλ; Η Νάντια Μπουλέ απάντησε: «Κάποια στιγμή έκανα guest εμφάνιση στην “Εθνική Ελλάδος” του Γιώργου Καπουτζίδη. Μου είχε προτείνει έναν ρόλο μιας πολύ κακιάς δημοσιογράφου. Συναντιόμαστε λοιπόν με τον Γιώργο στο σπίτι και καθόμαστε καλή ώρα όπως εμείς και μου δείχνει ποια είναι τα λόγια. Του λέω λοιπόν ότι αν δεν έχει λίγο τραγούδι ή μουσική αισθάνομαι λίγο αμήχανα. Με πρόζα και τραγούδι το ‘χω, μόλις έχω μόνο πρόζα θα την πω αλλά παθαίνω τις φρίκες μου. Και μου λέει πριν κάνεις τη σκηνή πες ένα τραγούδι στα παρασκήνια και μπες!».

yupiii.gr

Μαριλένα Γεραντώνη: H γοητευτική παρουσιάστρια από την Ναύπακτο με το εντυπωσιακό βιογραφικό (ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr