Αυγουστιάτικη πρεμούρα για μεταθέσεις υπαλλήλων της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου

Μέχρι τέλος Αυγούστου πρέπει να έχουν εγκαταλείψει τις θέσεις τους στην Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου και να έχουν πάει στην υπηρεσία του Αγρινίου, τρεις υπάλληλοι. Να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για τους τρεις υπάλληλους της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου που πριν από λίγο καιρό πήραν κατεπείγουσα εντολή από το υπουργείο Οικονομικών να μετακινηθούν προς το Αγρίνιο.

Μετά το ρεπορτάζ της ΑΙΧΜΗΣ έγινε μια μικρή κινητοποίηση και παρέμειναν στις θέσεις τους. Αυτό όμως όπως φάνηκε ήταν προσωρινό και το υπουργείο Οικονομικών φρόντισε να τους στείλει το έγγραφο μετακίνησης μέσα στον Αύγουστο που τα πράγματα είναι πιο χαλαρά λόγω αδειών και καλοκαιρινών διακοπών. Με δεδομένο ότι μέχρι το τέλος του χρόνου υπάρχουν και άλλοι υπάλληλοι στην Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου που θα συνταξιοδοτηθούν αυτομάτως ο καθένας σκέφτεται ότι στόχος του υπουργείου είναι να υποβαθμίσει και τελικά να κλείσει την Δ.Ο.Υ. της πρωτεύουσας του νομού, αφού το δυναμικό της θα μειωθεί κατά πολύ. Ήδη το Μεσολόγγι είναι η μοναδική πρωτεύουσα νομού πανελλαδικά που έχει Δ.Ο.Υ. ΑΒ΄ τάξης ενώ θα έπρεπε να έχει Α΄ τάξης, δεδομένου ότι έχει και κατοίκους του εξωτερικού ως φορολογούμενους.

Αν τελικά κλείσει η συγκεκριμένη υπηρεσία, το Μεσολόγγι θα κατακτήσει και μια ακόμη πανελλαδική πρωτιά: θα είναι η μοναδική πρωτεύουσα νομού που δεν θα έχει Δ.Ο.Υ. Καλό θα ήταν οι αρχές και οι φορείς του Μεσολογγίου να αφυπνιστούν και να κινητοποιηθούν πριν να είναι πολύ αργά και η Αιτωλοακαρνανία γίνει ο νομός που θα έχει πρωτεύουσα ένα χωριό χωρίς ούτε καν τις βασικές υπηρεσίες…

aixmi-news.gr

Άγιο είχε ζευγάρι Ιταλών στις στροφές του Μπράλου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)