Απανθρωπιά! Αυτοκίνητο χτύπησε σκύλο, τον τύλιξαν με σακούλες και τον άφησαν εκεί! (ΦΩΤΟ)

Ο σκύλος φέρει συντριπτικό κάταγμα στη σπονδυλική στήλη

Απάνθρωπο αυτό που συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών κοντά στην Πάτρα, όταν αυτοκίνητο χτύπησε σκύλο και έφυγε αναπτύσσοντας ταχύτητα!

Ο σκύλος χτυπημένος άσχημα παρέμεινε εκεί επί ώρες, αβοήθητος και οι περίοικοι που τον είδαν αντί να τον βοηθήσουν και να τον μεταφέρουν στον κτηνίατρο τον τύλιξαν με πλαστικές σακούλες και τον άφησαν μέσα στην βροχή!

Πάτρα: Αντί να πάει τον παράλυτο σκύλο στον κτηνίατρο τον τύλιξε με πλαστικές σακούλες και τον άφησε στη βροχή

Όταν έφτασε επί τόπου το μεσημέρι η Ιωάννα Γιαννακοπούλου διαπίστωσε ότι οι περίοικοι το μόνο που έκαναν για να ανακουφίσουν το ζώο ήταν να καλέσουν τον Δήμο Πατρέων και κάποιος τύλιξε το σκυλί με πλαστικές σακούλες τις οποίες και στερέωσε με πέτρες γύρω από το σώμα ζώου, που στο μεταξύ από την πολύωρη ακινησία και τη βροχόπτωση και το κρύο είχε παγώσει.

Το ζώο όπως έδειξε η ακτινογραφία πιθανότατα χτυπήθηκε από όχημα και έχει συντριπτικό κάταγμα στην σπονδυλική στήλη. Όπως εξήγησε η κα Γιαννακοπούλου έστειλαν την ακτινογραφία στην Κτηνιατρική Κλινική του Α.Π.Θ. και αναμένουν απάντηση για τι πιθανότητες υπάρχουν και αν ένα χειρουργείο θα είχε κάποιο αποτέλεσμα, όπως ανάρτησε στο προφίλ της στο facebook η συμπολίτισσα.

Η κα. Γιαννακόπουλου όπως δήλωσε στο «zoosos.gr» ο άνδρας που τύλιξε το σκυλί με τις πλαστικές σακούλες της είπε ότι δεν έβαζε το παράλυτο ζώο στο αυτοκίνητο για να το πάει σε κάποιον κτηνίατρο γιατί έχει παιδί (!) και φοβότανε… έτσι προτίμησε το θηλυκό σκυλί να μείνει εκεί μέσα στο κρύο και να παγώνει από το νερό που είχε συγκεντρωθεί στο μεταξύ παντού…

Μεσολόγγι: Κάθετα αντίθετο το Δημοτικό Συμβούλιο στο ενδεχόμενο φιλοξενίας μεταναστών