ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΑυτή την Κυριακή ο Nαυπάκτιος Γιάννης Μητσόπουλος στα «duels» του Rising Star!

Αυτή την Κυριακή ο Nαυπάκτιος Γιάννης Μητσόπουλος στα «duels» του Rising Star!

Αυτή την Κυριακή ο Nαυπάκτιος Γιάννης Μητσόπουλος στα «duels» του Rising Star!

Αυτή την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου, ο Nαυπάκτιος Γιάννης Μητσόπουλος συμμετέχει στην επόμενη φάση των «Duels» του μουσικού τηλεοπτικού διαγωνισμού «Rising Star». Ο Γιάννης είχε καταφέρει να συγκεντρώσει το εντυπωσιακό ποσοστό του 93% στην πρώτη φάση των «live auditions» και πλέον ανήκοντας στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου διεκδικεί όχι μόνο την παραμονή του στο διαγωνισμό, αλλά και να εντυπωσιάσει κοινό και κριτές για ακόμη μία φορά!

Σύμφωνα με τους κανόνες, οι διαγωνιζόμενοι που πέρασαν με επιτυχία τα «live auditions» χωρίζονται σε 4 ομάδες και ο κάθε κριτής έχει αναλάβει από μία, που απαρτίζεται από 16 διαγωνιζόμενους η κάθε μία. Στα 4 live επεισόδια των «Duels», βλέπουμε ένα διαγωνιζόμενο από κάθε ομάδα να «μονομαχεί» τραγουδιστικά με διαγωνιζόμενο αντίπαλης ομάδας. Όποιος διαγωνιζόμενος εκ των δύο καταφέρει να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων περνά στην επόμενη φάση του προγράμματος.

Από το στάδιο των «Duels» θα καταφέρουν να προχωρήσουν στην επόμενη φάση οι μισοί διαγωνιζόμενοι. Η επιλογή του τραγουδιού που ερμηνεύει ο κάθε υποψήφιος καθώς και η επιλογή των «μονομάχων» σε αυτό το στάδιο γίνεται από τον κριτή, στου οποίου την ομάδα ανήκει ο εκάστοτε διαγωνιζόμενος, σε συνεργασία με την ομάδα παραγωγής. Το κοινό και σε αυτό το στάδιο διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο, ψηφίζοντας live μέσω της εφαρμογής «Rising Star Greece».

Καλή επιτυχία, Γιάννη!

lepantomag.gr

 

Μεσολόγγι: «Μορφές Αγίων στο σύγχρονο χειρουργικό τραπέζι» – Ομιλία του καθηγητή Παναγιώτη Δημακάκου στη Σχολή Γονέων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr