Άρης Αιτωλικού: Για το όραμα ο Θεοδοσίου

Αρκετοί θα περίμεναν ότι ο προπονητής Δημήτρης  Θεοδοσίου προσβλέπει πέρα από τα όρια της Αιτωλοακαρνανίας στην Γ΄Εθνική, ή έστω στην Α΄ΕΠΣΝΑ. Ωστόσο ο ίδιος έκανε την επιλογή του με το συναίσθημα και δέχθηκε την πρόταση της ομάδας που τον άνδρωσε ως ποδοσφαιριστή και ήταν ο προπονητής ο οποίος την ανέβασε στην Δ΄Εθνική. Τον Άρη Αιτωλικού.

Η συσπείρωση  των ποδοσφαιρικών δυνάμεων του Αιτωλικού για την αναγέννηση του Άρη,  οι πολύ καλές σχέσεις του Θεοδοσίου με τα άτομα που καθορίζουν τις τύχες των κιτρινόμαυρων , η αμοιβαία εκτίμηση και η μακροπρόθεσμη προοπτική οδήγησαν στην συμφωνία. Ο ίδιος ο Θεοδοσίου  σχολίασε στο διαδίκτυο:   «Μετά από συνάντηση που είχα χθες με την νέα διοίκηση του Άρη επήλθε συμφωνία να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σε μια ιστορικά δύσκολη στιγμή μια ομάδα ανθρώπων ανέλαβε την διοίκηση με όραμα και σκοπό ο Άρης να οργανωθεί, να αποκτήσει υγεία σαν σωματείο στηριζόμενο στα παιδιά της περιοχής και να επιστρέψει υγιής και δυνατός. Σε αυτή την προσπάθεια ζητήθηκε η συνδρομή μου και φυσικά εκτιμώντας τα πρόσωπα και την προοπτική, μετρώντας και το συναίσθημα δεν θα μπορούσα να αρνηθώ.

Ανέλαβα να ξαναχτίσουμε τον Άρη έτσι ώστε να ξαναζήσουμε στο μέλλον μεγάλες στιγμές. Σ’  αυτή την προσπάθεια δεν θα μπορούσα να μην ζητήσω την βοήθεια και την στήριξη του κόσμου στην ομάδα αφού ο κόσμος είναι η πραγματική της δύναμη. Να ευχαριστήσω την διοίκηση που μου εμπιστεύτηκε την ομάδα.

Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα σε όποια κατηγορία και να αγωνίζεται και ως τέτοια θα δουλέψουμε και θα συμπεριφερθούμε».

Γιώργος Παπαϊωάννου