ΑΕ Μεσολογγίου: Παράταση της…αγωνίας

Παρατείνεται η αγωνία για το μέλλον της ΑΕ Μεσολογγίου, όσο κάτι τέτοιο υφίσταται σε κάποιο βαθμό εν μέσω των εθνικών εξελίξεων και σε συνδυασμό με την απροθυμία του φίλαθλου κόσμου της πόλης να προκύψει νέα Διοίκηση.

Εκείνο που διαφαίνεται τις τελευταίες μέρες είναι η αναβολή της απόφασης να πάει η ομάδα στο Πρωτοδικείο, με τον μέχρι τώρα πρόεδρο (Διονύση Βισβίκη) να «ζυγίζει» την κατάσταση υπό το πρίσμα των νέων δεδομένων στην χώρα μας. Έτσι το θέμα παγώνει για την ώρα με την σκέψη πως αν η ομάδα οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο δεν θα προκύψει τίποτα περισσότερο απ’ τον αφανισμό της.

Χθες στα γραφεία των παλαιμάχων της ΑΕΜ, στο λιμάνι του Μεσολογγίου, ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί ανοιχτή συνάντηση μεταξύ παλαιμάχων, μελών του συλλόγου και όποιων άλλων ήθελαν να λάβουν μέρος. Τα πιθανά αποτελέσματα αυτής της συνάντησης θα καταγραφούν στο αυριανό φύλλο.

Η ανακοίνωση των παλαιμάχων ανέφερε: καλούμε εκτός από το Δ.Σ και όσους ενδιαφέρονται και προβληματίζονται για το μέλλον της ομάδας μας ΑΕΜ. Όποιος πραγματικά αγάπησε και αγαπάει αυτήν την ομάδα είναι ευπρόσδεκτος να συμμετάσχει στην συζήτηση μας.

Γιώργος Παπαϊωάννου