Απόλλων Δοκιμίου: Επιστροφή του Θόδωρου

Από τον Απόλλωνα Δοκιμίου ξεκίνησε και αναδείχθηκε ως ποδοσφαιριστής, σ’ αυτή την ομάδα έκανε ντεμπούτο ως προπονητής πριν δύο χρόνια και ο Θόδωρος Λαυράνος επιστρέφει στον πάγκο της. Μεσολάβησε η προπονητική εμπειρία στην «δύσκολη» ΑΕΜ στις αρχές του περασμένου πρωταθλήματος και το βράδυ της Πέμπτης ήλθε η νέα συμφωνία με την Διοίκηση του Απόλλωνα.

Όπως είχαμε γράψει  ο Πάνος Τούρκας  αποτέλεσε παρελθόν, αν και την Πέμπτη έγιναν κι άλλες συζητήσεις χωρίς να υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό κι άλλα θέματα. Ο απερχόμενος προπονητής του Απόλλωνα έκανε την παρακάτω δήλωση: «Με αφορμή τη λήξη της συνεργασίας μου με τον Απόλλωνα Δοκιμίου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Διοίκησης που μου εμπιστεύθηκαν την τύχη αυτής της ιστορικής ομάδας καθώς και για την άψογη συνεργασία που είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα από την αρχή μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αυτούς τους μεγάλους πρωταγωνιστές αυτής της πορείας που είχαμε και στην οποία συμμετείχαν αφιλοκερδώς. Πραγματικά νιώθω υπερήφανος που συνεργάστηκα μαζί τους.

Επίσης τον κόσμο του Απόλλωνα για την αγάπη και τη στήριξη που έδειξε στο πρόσωπό μου, αναγνωρίζοντας τις φιλότιμες προσπάθειες που έγιναν για να παραμείνει στην κατηγορία φέτος η ομάδα, κάνοντας μια καλή πορεία καθώς από καθαρά ατυχείς συγκυρίες, ενώ αξίζαμε, δεν κατακτήσαμε υψηλότερες θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα.

Βρήκα και αφήνω μόνο φίλους.

Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς στη Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο καλή επιτυχία στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, γιατί ο Απόλλων Δοκιμίου είναι ένα ιστορικό σωματείο και πρέπει να βρίσκεται ψηλά.

Τέλος ευχαριστώ την οικογένειά μου για τη στήριξη και την κατανόηση που έδειξε κατά τη διάρκεια αυτής της μεγάλης προσπάθειας».

 

Γιώργος Παπαϊωάννου