Ναυπακτιακός Αστέρας: Οι τρεις στόχοι

Είναι γνωστό πως ο Ναυπακτιακός Αστέρας έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση του επόμενου πρωταθλήματος της Αιτωλοακαρνανίας, στην Α΄ΕΠΣΝΑ, για να διεκδικήσει την άνοδο στην Γ΄Εθνική. Έγιναν οι συμφωνίες για να παραμείνουν στο ρόστερ πολλοί παίκτες και πλέον οι άνθρωποι της ομάδας περνούν στο στάδιο της μεταγραφικής ενίσχυσης, όπου ορισμένοι μεταγραφικοί στόχοι είναι δεδομένοι.

Μάλιστα οι προσεγγίσεις έχουν γίνει από καιρό και πιθανότατα δεν υπήρξαν οριστικές αποφάσεις λόγω του ότι χθες ξεκίνησε επίσημα η μεταγραφική περίοδος. Λογικό επίσης να πρέπει οι διοικούντες με τον Γιάννη Πανουργιά να αξιολογήσουν ποιοι παίκτες είναι εφικτό να «μετακομίσουν» στον Αστέρα και ποιοι εξ αυτών θεωρούνται οι καταλληλότερες επιλογές.

Η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής είναι προτεραιότητα, με γνωστές τρεις κρούσεις σε παίκτες – βαρόμετρο από ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας, αν και ο Ναυπακτιακός συχνά απλώνει δίχτυα στην Αχαΐα. Έχουμε αναφέρει το ενδιαφέρον για τον Σταύρο Λαγό και την απόφαση του ποδοσφαιριστή να αποδεχθεί την πρόταση, χωρίς η υπόθεση να έχει προχωρήσει άμεσα. Επίσης οι ιθύνοντες του Αστέρα έχουν συζητήσει με τα πρώτα «βιολιά» της ΑΕ Μεσολογγίου μέχρι πρότινος, τον Βαγγέλη Γκάτση και τον Κώστα Βαβάτσικο (φωτο)

Γιώργος Παπαϊωάννου