Κίνδυνος για την Α.Ε.Μ.

Ένα από τα ιστορικότερα Σωματεία της Αιτωλοακαρνανίας και για πολλούς το δεύτερο τη τάξει μετά τον Παναιτωλικό, η Α.Ε. Μεσολογγίου, βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης αφού προηγουμένως αναζητηθεί η λύση μέσω πρωτοδικείου.

Η   4η στη σειρά Γενική Συνέλευση της Δευτέρας ουσιαστικά δεν έγινε ποτέ, καθώς πέντε άτομα όλα κι όλα (ανάμεσά τους και ο απερχόμενος πρόεδρος Διονύσης Βισβίκης) συναντήθηκαν στον προαύλιο χώρο της αίθουσας που θα γίνονταν οι διαδικασία και δεν είχαν και πολλά να πουν…

Η  τελευταία ευκαιρία να συγκροτηθεί Διοίκηση έχει χαθεί, με αποτέλεσμα τις επόμενες  ημέρες η ομάδα να κατατεθεί στο Πρωτοδικείο, το οποίο θα είναι το αρμόδιο να ορίσει την νέα Διοίκηση. Η γενικότερη ανασφάλεια της χώρας των τελευταίων ημερών και η υπολειτουργικότητα δίνουν ακόμα κάποια χρονικά περιθώρια στα πλαίσια της τρέχουσας εβδομάδας, αλλά στον αντίποδα είναι δύσκολο μέσα στην γενικότερη κατάσταση να υπάρξουν αποφασιστικές κινήσεις. Όλοι ελπίζουν βέβαια, μα αν δεν βρεθεί διοικητική λύση η ΑΕΜ θα ξεκινήσει από την Γ΄ΕΠΣΝΑ εάν κάποτε βρεθούν άνθρωποι να την «αναστήσουν».

 

Γιώργος Παπαϊωάννου