Νέα από την Α ΕΠΣΝΑ

Στην Αναγέννηση ο Μπαλάφας

Ο Φώτης Μπαλάφας θα είναι παίκτης της νεοφώτιστης Αναγέννησης Θέρμου για την επόμενη σαιζόν και θα συνεργαστεί ξανά με τον προπονητή Τάκη Τσιάκαλο, όπως την περίοδο 2013-14 στον Κεραυνό Γαβαλούς. Ο Παναιτωλιώτης ποδοσφαιριστής την προηγούμενη περίοδο  αγωνίστηκε στον Αετό Σταμνάς (φωτο) και παλιότερα έχει παίξει στην ΑΕ Μεσολογγίου, αλλά και στον Ολυμπιακό Παναιτωλίου απ’ όπου ξεκίνησε. Διακρίνεται στην δεξιά πτέρυγα την οποία μπορεί να καλύψει από την άμυνα έως την επίθεση σε τοπικό επίπεδο, αλλά τα καταφέρνει και στον άξονα ως αμυντικός μέσος.

Ο  Κλάιντι Τόσκα,  επίσης παίκτης που ο Τσιάκαλος ξέρει καλά από την Γαβαλού,  έχει μπει στο στόχαστρο της ομάδας του Θέρμου, αλλά δεν αποτελεί εύκολη περίπτωση. Την σαιζόν που πέρασε ομάδα του ήταν ο  Τέλλος Άγρας στην  Α΄Κατηγορία Μεσσηνίας όπου και πέτυχε 9 γκολ, αλλά πλέον στοχεύει ψηλότερα. Παρότι υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία τον «κοιτάζουν» ομάδες της Πελοποννήσου από την Γ΄Εθνική κι αυτές έχουν τον πρώτο λόγο.

Στο μεταξύ ο 21χρονος επιθετικός Γιώργος Παπαδόπουλος δεν συμφώνησε για το νέο πρωτάθλημα, αλλά και ο έμπειρος Σπύρος Μπούρδος αποχώρησε.  Αυτό έχει φέρει τους ανθρώπους των νεοφώτιστων να κινούνται έντονα για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής.

Έδωσαν χέρια

 

ΚΑΛΑΒΡΙΖΙΩΤΗΣ (1)Εκκρεμότητες στο τυπικό μέρος υπάρχουν ακόμα στον ΑΟ Χάλκειας ως προς την διοικητική λειτουργία της επόμενης σαιζόν, πρώτης με το νέο όνομα, ωστόσο κανείς δεν ήθελε να χαθεί ο άνθρωπος που έδωσε άλλη υπόσταση στην ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια. ΤΟ  Ανδρέας Καλαβριζιώτης (φωτο), ο οποίος ως παίκτης και προπονητής είχε πετυχημένη παρουσία. Ακριβώς για το λόγο αυτό κινήθηκαν  κι άλλες ομάδες από τις περιοχές Μεσολογγίου και Ναυπακτίας για να του κάνουν πρόταση, ωστόσο και ο ίδιος είχε πρώτη επιλογή  την ομάδα όπου έχει παράξει έργο, όπου γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Έτσι επετεύχθη εύκολα η προφορική συμφωνία για την νέα σαιζόν.

Στήριξη στον Αλικυρναϊκό

Την  Κυριακή το απόγευμα έγινε η  Γενική Συνέλευση του Αλικυρναϊκού Αγίου Θωμά, ύστερα από την επιτυχία της ανόδου στην Α΄Κατηγορία. Αρκετός κόσμος παραβρέθηκε, το κλίμα ήταν καλό όπως αναμένονταν και υπήρξαν διαβεβαιώσεις για επιπλέον στήριξη στο έργο της Διοίκησης, η οποία από την πλευρά της ενημέρωσε για την πορεία της ομάδας και για τον σχεδιασμό στη συνέχεια. Μάλιστα ξεκίνησε  η διάθεση των εισιτηρίων Διαρκείας για την προσεχή Αγωνιστική περίοδο με  τιμή 20 ευρώ. Πρώτα θα γίνουν συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές που συντέλεσαν στην κατάκτηση της ανόδου και  μετά θα ανοίξει ένας νέος κύκλος με μεταγραφικούς στόχους, πάντα με τον Σταμάτη Σαρρή προπονητή.

Γιώργος Παπαϊωάννου