Οι μακροβιότεροι

Ανάμεσα στους προπονητές που ολοκλήρωσαν την σαιζόν με την ομάδα τους, υπάρχουν τρεις οι οποίοι μετρούν μεγάλο διάστημα στους πάγκους των ομάδων τους. Μακροβιότερος ο Περικλής Παπαποστόλου (φωτο), ο οποίος διήνυσε την τέταρτη σαιζόν στον Ατρόμητο Αντιρρίου και μάλιστα ως παίκτης και προπονητής. Κάνει καλή δουλειά, όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα, με τον Ατρόμητο επί των ημερών του ή να πρωταγωνιστεί, ή να έχει άνετη παραμονή κι όλα αυτά με χαμηλό μπάτζετ.

Τρίτη χρονιά στον πάγκο του Προμηθέα Γαβρολίμνης για τον Ανδρέα Καλαβριζιώτη κι αυτός ως παίκτης και προπονητής. Σ΄αυτές τις τρεις σαιζόν η ομάδα είχε πολύ καλές παρουσίες, έμεινε σχετικά εύκολα στην Κατηγορία και άφησε το ρόλο του… ασανσέρ.

Ο Δημήτρης Θεοδοσίου έμεινε για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο στον Όμηρο Νεοχωρίου, παρά το γεγονός της περσινής αποτυχίας για άνοδο. Εκείνο που έχει εκτιμηθεί πολύ από την Διοίκηση της ομάδας, είναι η σωστή νοοτροπία του και η κατανόηση στις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας, ώστε να μην απαιτεί ογκώδη μπάτζετ για να κάνει πρωταθλητισμό.