Τέλος εποχής

Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Φλόγας Παλαιομάνινας, Χρήστος Κουτσομπίνας, κάνει γνωστό πως αποχωρεί απ’ τη θέση του, αλλά ξεκαθαρίζει πως η ομάδα θα συνεχίσει την πορεία της. Αναφέρει μάλιστα πως υπάρχουν διάδοχοι για να αναλάβουν. Ο Χρήστος Κουτσομπίνας ήταν όντως αδύνατο σ’ αυτή τη φάση να ηγείται της Φλόγας, καθώς μετέφερε μεγάλο μέρος των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων στην Γερμανία. Πάντως θα είναι χορηγός της ομάδας, γεγονός που εξασφαλίζει μία αξιόλογη πηγή εσόδων για τη νέα σαιζόν. Το ερώτημα είναι εάν η ομάδα της Παλαιομάνινας θα συνεχίσει να επιδιώκει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α΄Κατηγορία κι αν θα επιλέξει παίκτες από τα… πάνω ράφια για την επόμενη Αγωνιστική περίοδο.

Στην ανακοίνωσή του ο Χρήστος Κουτσομπίνας εξηγεί:

«Με την παρούσα ανακοίνωση σας γνωστοποιώ την αποχώρηση μου από τη θέση του Προέδρου του Α.Ο. ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ.
Μιας ομάδας στην οποία για τέσσερα χρονιά πετύχαμε σπουδαία πράγματα φτάνοντας από τη Γ΄ στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ, μπαίνοντας στην τετράδα της Α΄ ΕΠΣΝΑ και κατακτώντας το Κύπελλο τη χρονιά που μας πέρασε. Το σημαντικότερο όμως θεωρώ πως είναι ότι κάναμε γνωστό το όνομα της Παλαιομάνινας τόσο στο τοπικό ποδόσφαιρο όσο και σε μεγαλύτερο κοινό με τη συμμετοχή μας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Η μεγαλύτερη επιτυχία πιστεύω πως είναι αυτή, καθώς η αγάπη μου για τον τόπο μου είναι μεγάλη και νιώθω ότι καταφέραμε να τον κάνουμε ευρύτερα γνωστό. Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δε μου επιτρέπουν να αφιερώσω όσο χρόνο απαιτείται για την ενασχόλησή μου με την προεδρία της ομάδας και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να αποχωρήσω από τη θέση που κατείχα για τέσσερα χρόνια.
Η διάδοχη κατάσταση έχει βρεθεί καθώς έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από επιχειρηματίες του Αγρινίου και της Παλαιομάνινας να αναλάβουν την ομάδα. Εγώ έχω αποφασίσει πως θα παραμείνω χορηγός στην ομάδα, βοηθώντας την σε αυτό το κομμάτι. Οι διαδικασίες της διάδοχης κατάστασης θα γίνουν με την επιστροφή μου στην Ελλάδα στις αρχές Ιουλίου.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια και όλους του ανθρώπους τους οποίους γνώρισα μέσα στο ποδόσφαιρο. Φίλους που θα κρατήσουν μια ζωή και φιλίες που μόνο το ποδόσφαιρο δημιουργεί.
Κλείνοντας θέλω να ξεκαθαρίσω πως η ομάδα έχει συνέχεια και αν κάποιοι πιστεύουν πως η ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ θα διαλυθεί πλανώνται».

Γιώργος Παπαϊωάννου