ΠΑΟ Καλυβίων: Παραμάζωμα… τον Ηρακλή

Ο ΠΑΟ Καλυβίων προηγήθηκε με 3 – 0 του Ηρακλή Αστακού στο πρώτο ημίχρονο και τελικά έφτασε σε μια άνετη και ευρεία επικράτηση με 4-0, η οποία δίνει στους νικητές το δικαίωμα να θεωρούν πως η άνοδος στην Α΄ΕΠΣΝΑ δεν χάνεται, στην διαδικασία των μπαράζ ανάμεσα στους δευτεραθλητές. Αν δεν ανέβουν και οι τρεις δευτεραθλήτριες ομάδες αυτή των Καλυβίων μπορεί να εξασφαλίσει μία εκ των δύο προνομιούχων θέσεων, ακόμα κι αν χάσει από τον Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά, αρκεί να μην υποστεί ήττα με πολλά γκολ.

Ο Ηρακλής ξεκίνησε πιο επιθετικά, μα το έκανε με λάθος τρόπους και στο 20΄ο Αρκουμάνης με κοντινό πλασέ έδωσε την «απάντηση» του ΠΑΟΚ, ανοίγοντας το σκορ. Στο 40΄ο ίδιος παίκτης έκανε το 2 – 0 και στο 43΄ ο Μυγδάκης πέτυχε το τρίτο γκολ. Μάλιστα ήταν ο σκόρερ και του 4-0 λίγο πριν το ματς μπει στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ στο 86΄ ο ΠΑΟΚ είχε και δοκάρι σε σουτ του Λεωνίδα Καραλή.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιώργος Λαδάς, Ξενοφώντας Αθανασούλας): Ρηγάλος, Λιβάνης Β., Λιβάνης Π., Αργύρης (29΄ Παπαζήσης), Κουνάδης, Ταφάνι, Κοντοζήσης (46΄ Κουκουρδέλης), Γεωργούσης (46΄ Τριάντης), Λαδάς, Κοτρωτσός Γ., Κοτρώτσος Θ.

ΠΑΟΚ (Λεωνίδας Ζαχαράτος): Ανδριόπουλος, Καρασάββας, Γαλλιάς, Μυλωνάς Ν., Πεσλής, Πύθουλας, Μυγδάκης, Μυλωνάς Ι., Αρκουμάνης (80΄ Στρατόπουλος Κ.), Τσάμης (75΄ Καραλής), Τασούλης (65΄ Στρατόπουλος Ι.).

Γιώργος Παπαϊωάννου