Άλλες αφετηρίες

Αν κάτι χωρίζει σίγουρα τον Ηρακλή Αστακού και τον ΠΑΟ Καλυβίων (φωτο) που θα αναμετρηθούν στα μπαράζ των δευτεραθλητών, είναι το πώς αντιμετωπίζουν το γεγονός ότι έχουν φτάσει μέχρι εδώ. Για την ομάδα του Αστακού μοιάζει περισσότερο με αποτυχία, παρά με επιτυχία. Ενώ για τον ΠΑΟΚ που «επιβίωσε» με αντιπάλους όπως η Μυρτιά, η Παραβόλα, ο Αστέρας Αγρίνου και γενικά δυνατότερες ομάδες απ’ ότι στον 3ο Όμιλο, αντιμετωπίζεται ως επιτυχία.

Είναι γεγονός πως οι ομάδες που κατατάχθησαν δεύτερες έχουν πιθανότητες να βρεθούν άπασες στην Α΄ΕΠΣΝΑ. Άλλωστε οι δύο θα ανέβουν σίγουρα και αυτή που θα τερματίσει 3η σ’ αυτά τα μπαράζ θα προσδοκά άνοδο της ΑΕΜ στην Γ΄Εθνική. Αλλά κι αυτό να μην συμβεί… όλο και κάποια συγχώνευση μπορεί να προχωρήσει.

Η άλλη ομάδα αυτών των μπαράζ είναι ο Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά, που κάνει ρεπό.

Όσον αφορά Ηρακλή και ΠΑΟΚ η ομάδα των Καλυβίων έχει δείξει με συνέπεια την δυνατότητά της να παίρνει το αποτέλεσμα που χρειάζεται, ακόμα και στην κακή της μέρα. Η ποιότητα ανήκει μάλλον στην ομάδα του Αστακού, αλλά μαζί μ’ αυτή και η συχνή «παρενέργεια» – όπως φάνηκε στο πρωτάθλημα – να παθαίνει… μπλάκ άουτ σε ορισμένα κομβικά ματς. Ωστόσο οι παίκτες του Ηρακλή έχουν συνηθίσει από το δικό τους γήπεδο τον συνθετικό χλοοτάπητα, που διαθέτει εκείνο του Νεοχωρίου όπου και θα διεξαχθεί ο αγώνας.

ΑΓΩΝΕΣ & ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 16-5-2015 ΩΡΑ 17:00
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΔΙΩΤΗΣ – ΖΥΓΟΥΡΗΣ – ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 17-5-2015 ΩΡΑ 17:00
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ –ΠΑΓΟΥΡΑΣ – ΣΟΦΟΣ (ΒΟΙΩΤΙΑΣ)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΓΚΙΑΦΗΣ – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ – ΡΟΔΑΤΟΣ

Γιώργος Παπαϊωάννου