Α ΕΠΣΝΑ: Γνωστοί οι άλλοι τρείς

Σκουφάς Κομποτίου, Αχέρων Καναλακίου και Ευπάλιο είναι οι ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο πρωταθλητής Αιτωλοακαρνανίας στο «δρόμο» για την άνοδο στη Γ΄Εθνική, στα μπαράζ της περιφέρειας εκ των οποίων μια ομάδα θα πάρει την άνοδο.
Επέστρεψε στη θέση του πρωταθλητή της Α΄ ΕΠΣ Άρτας ο Σκουφάς Κομποτίου, μετά τον περυσινό χαμένο τελικό από την Αναγέννηση, καθώς νίκησε με 1-0 στο γήπεδο των Κωστακιών την τοπική Αμβρακία και κατέκτησε τον τίτλο. Να θυμίσουμε ότι πριν δύο χρόνια τον είχε βρει αντίπαλο ο Ναυπακτιακός.
Ο Αχέρων Καναλακίου είναι ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Πρέβεζας /Λευκάδας, μετά από την ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στον ΠΣ Πρέβεζα στο Καναλάκι (φωτο από sportsnow.gr). Ο Αχέρων ήταν και πέρσι πρωταθλητής και τον αντι μετώπισε στα μπαράζ ο Όμηρος. Όμως στο καθοριστικό ματς της ομάδας του Καναλακίου, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sportsnow.gr, λίγα λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού ένας 18χρονος φίλαθλός της τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα. Πήγε να πιάσει κροτίδα, νομίζοντας πως είναι καπνογόνο, με αποτέλεσμα να υποστεί ακρωτηριασμό και να χάσει δύο δάκτυλα του δεξιού του χεριού. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου και από εκεί στα Γιάννενα για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση συγκόλλησης των δαχτύλων.