Βραβεία και δώρα απ’ το PRAKTIKA

Στο Πολυκατάστημα PRAKTIKA, που είναι χορηγός του Παναιτωλικού, βραβεύτηκαν χθες δύο παίκτες του Παναιτωλικού που αναδείχθηκαν νικητές σε ψηφοφορία στην ΕΠΊΣΗΜΗ ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Ο Αντρέ Άλβες για παιχνίδι με τον Εργοτέλη την 22η αγωνιστική και ο Μανώλης  Στεφανάκος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την 23η αγωνιστική. Ο ιδιοκτήτης του PRAKTIKA  κ. Νίκος Χολέβας βράβευσε τον τερματοφύλακα των κυανοκίτρινων και η κόρη του Εύη τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Ο Άλβες είπε στις δηλώσεις του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα και πήρα αυτό το βραβείο για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Νιώθω πολύ καλά και ευχαριστώ το Θεό γι’ αυτό. Συνεισέφεραν όλα τα παιδιά και όλοι μαζί θέλουμε να κάνουμε ακόμα καλύτερη πορεία στη συνέχεια. Θέλω να αφιερώσω το βραβείο σε όλους όσοι με βοήθησαν, αλλά πάνω απ’ όλους στην οικογένειά μου».

Ο Μανώλης Στεφανάκος, που  κέρδισε για πρώτη φορά το βραβείο,  δήλωσε: «Αυτό το βραβείο θα ήταν ότι καλύτερο αν συνδυάζονταν με θετικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο. Είμαι ικανοποιημένος από την προσωπική μου απόδοση και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε. Αφιερώνω το βραβείο στην οικογένειά μου και στους ανθρώπους που με αγαπούν. Για εμάς τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα και δεν θεωρούμε ότι έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα. Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες. Κυνηγάμε το όνειρο της εισόδου στην πεντάδα και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με πολύ δουλειά, συγκέντρωση και ταπεινότητα, πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Ο  Νίκος Χολέβας, γνωστός για τη θητεία του στο ποδόσφαιρο ως Παράγοντας και χορηγός πολλών ομάδων επί σειρά ετών,   είχε ετοιμάσει για τους δύο ποδοσφαιριστές  δώρα από το Πολυκατάστημα PRAKTIKA.  Δεν παρέλειψε βέβαια να εκφράσει μέσαω από δηλώσεις και τα έντονα συναισθήματα για τον Παναιτωλικό: «Είναι μια ξεχωριστή στιγμή για μένα και ευχαριστώ τη διοίκηση του Παναιτωλικού για την τιμή που κάνει στην εταιρία PRAKTIKA, με τις σημερινές βραβεύσεις. Η ομάδα με την πορεία που κάνει δεν ευχαριστεί μόνο το Αγρίνιο, αλλά μιλάει όλη η Ελλάδα για τον φετινό Παναιτωλικό. Για την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση εδώ και χρόνια, που αποδίδει καρπούς. Ο στόχος της Ευρώπης δεν είναι εύκολος, αλλά ο Παναιτωλικός είναι στο σωστό δρόμο. Πιστεύουμε και ευχόμαστε να τον πετύχει». (φωτο από το panetolikos.gr)

 

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»