Το στίγμα του Ερασιτέχνη

Ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός λόγω της επετείου των 89 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου, θέλησε να δώσει το δικό του στίγμα, την δική του οπτική γωνία, τόσο γα την υπόσταση του Συλλόγου όσο και για τις σημερινές δραστηριότητες.  Η ανακοίνωση που υπογράφουν ο Πρόεδρος   Παναγιώτης Στεργίου  και ο Γεν. Γραμματέας Ηλίας Τσιάντης  αναφέρει αναλυτικά:

«Ο μοναδικός στην Ελλάδα και ίσως παγκόσμια Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος, με μοναδικό και σημαντικό έργο.

Σήμερα ο Παναιτωλικός καλλιεργεί με επιτυχία πολλά Ολυμπιακά Αθλήματα, το ποδόσφαιρο,  τη χειροσφαίριση, την ελληνορωμαϊκή πάλη, την καλαθοσφαίριση και την πετοσφαίριση,  με ανδρικά και γυναικεία τμήματα, με ακαδημίες και τμήματα υποδομής.

89 ολόκληρα χρόνια ο «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.» είναι το σημείο αναφοράς στην πόλη του Αγρινίου.

Συσπειρώνει και ενώνει όλους τους Αγρινιώτες, καλλιεργεί την ταυτότητα και την συνείδηση της πόλης μας, εμπνέει και είναι δυναμική συνισταμένη της.

Με οργάνωση και δουλειά, σε πείσμα των καιρών, και με την αναγνώριση και στήριξη της ΠΑΕ Παναιτωλικός προς το έργο του Ερασιτέχνη, ανανεώνουμε τις δυνάμεις μας, θέτουμε νέους στόχους, συσπειρώνοντας τους φιλάθλους και τους συμμάχους μας, με δύναμη και διαφάνεια να κάνουμε ότι χρειάζεται για να εξασφαλίσουμε και να διασφαλίσουμε την συνέχεια, την ύπαρξη, την πλατειά συμμετοχή και λειτουργία του «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.».

Δεν είναι ακόμα ένας σύλλογος στην πόλη μας.

 Είναι Ο Σύλλογος της Πόλης μας,

 89 χρόνια τώρα

και για πολλά χρόνια ακόμα».

 

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»