Στη «σκιά» του Βιγιαφάνες

Με την δυσάρεστη γνωμάτευση πως ο Λούκας Βιγιαφάνες θα απουσιάσει περισσότερο από την αρχική εκτίμηση προετοιμάστηκε ο Παναιτωλικός χθες για το σημερινό ματς με τον Πανθρακικό.

Ο Αργεντίνος έκανε την επέμβαση, μετά το κάταγμα στο χέρι, και αναμένεται να μπει σε κανονικές προπονήσεις εφόσον παρέλθουν τουλάχιστον 20 μέρες, αλλά μπορεί να απαιτηθούν έως και τριάντα. Αυτό σημαίνει πως (λόγω της μεγάλης αποχής) θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά μετά από δύο μήνες, ίσως κάτι λιγότερο αν όλα πάνε καλά.  Άρα η επιστροφή του σε αγώνες υπολογίζεται με τη λήξη του πρωταθλήματος και θα μπορεί να τον υπολογίζει ο Χάβος για τα play offs, στα οποία οι κυανοκίτρινοι ευελπιστούν να συμμετέχουν.

Όσο για το σημερινό ματς ο Ρουσκουγιέδα γίνεται η πιο πιθανή επιλογή για την αντικατάσταση του Βιγιαφάνες, στην μοναδική αλλαγή που αναμένεται σε σχέση με το προηγούμενο παιγνίδι, καθώς απουσιάζουν επίσης ο Φωτάκης και Λαζάρ. Ίσως ο  Χάβος να επιχειρήσει και μια αλλαγή στο κέντρο της άμυνας με τον Κούσα, αν και δεν είναι πολύ πιθανό.

Στον αντίποδα ο Μάνουελ Ρόκα  δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε  τον Στέλιο Ηλιάδη (τράβηγμα στο δικέφαλο)  όπως τους  επίσης τραυματίες Σερφά και Λαδάκη.

 

 

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»