Σαν… φιλικό

Παιγνίδι επίσημο μεν, χωρίς καμία σημασία δε, αυτό που θα διεξαχθεί απόψε (19:30) ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Ολυμπιακό Βόλου, στο Αγρίνιο για το θεσμό του Κυπέλλου. Αμφότερες οι ομάδες έχουν αποκλειστεί και προχωρούν στην επόμενη φάση ο Παναθηναϊκός με τα Χανιά.  Ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης της ΕΠΣ Ηπείρου ορίστηκε διαιτητής και  βοηθοί του οι Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και Παναγιώτης Μεσσήνης (Αχαΐας). Τέταρτος διαιτητής ο Κώστας Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός γνωρίζοντας ότι η (ανύπαρκτη) σημασία του ματς σε συνδυασμό με το δριμύ ψύχος αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για τους φιλάθλους, όρισε γενική είσοδο με εισιτήριο των 5 ευρώ κι ενώ τα Διαρκείας δεν ισχύουν. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 16.30 το απόγευμα και θα λειτουργήσουν μόνο οι Θύρες 1 και 2 της μεγάλης κερκίδας.

Για τον Μάκη Χάβο είναι απλά μια ευκαιρία να τσεκάρει σε συνθήκες επίσημης αναμέτρησης παίκτες του με μικρή συμμετοχή, ίσως και κάποιους που δεν έχουν παίξει μέχρι τώρα. Ταυτόχρονα οφείλει να χρησιμοποιήσει και κάποιους από εκείνους οι οποίοι αποτελούν βασικές μονάδες στο πρωτάθλημα. Πάντως δεν θα  παίξουν Ράφαελ, Μπεχαράνο,Μαρτίνες, Βιγιαφάνιες, Φωτάκης, οι οποίοι δεν βρίσκονται ούτε στην 18αδα. Ο Καλογέρης ο Μορένο και ο Θεοδωρίδης δεν υπολογίζονται ούτε για το ματς αυτό.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Κουτρομάνος, Κέβιν, Κωνσταντινόπουλος, Κούσας, Άλβες, Κάπελ, Χαντάκιας, Μαλεζάς, Γοδόι, Μήλιος, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Κολοβούρης, Ζαρκάδας, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Ρουμπουλάκου.