Προβάρει κίτρινα

Γνώριμο χρώμα το κίτρινο για τον πρώην μέσο  του ΠΑΟΚ,  Κοστίν Λαζάρ, από την Εθνική Ρουμανίας (φωτο) και πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη τον θέλουν να κατηφορίζει στο Αγρίνιο για λογαριασμό του Παναιτωλικού. Είναι δεδομένο πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στον οικονομικό τομέα και ο 34χρονος Ρουμάνος βρίσκεται πιο κοντά στον Παναιτωλικό, παρά το ενδιαφέρον της Ξάνθης.  Έτσι η Αγρινιώτικη ΠΑΕ δεν αρνείται το ενδιαφέρον για τον Λαζάρ, κάτι που έχει κάνει για έναν άλλον ποδοσφαιριστή, τον (επιθετικό) Πετρόπουλο,  ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ. Πάντως και στην περίπτωση του πρώην μέσου  του ΠΑΟΚ τίποτα δεν έχει αποφασιστεί οριστικά. Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού τον έχουν στην αναμονή, ψάχνοντας κάτι καλύτερο στην ξένη αγορά.  Πρόκειται για την περίπτωση του χαφ που έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο φύλλο , του οποίου ο Λαζάρ αποτελεί την πρώτη εναλλακτική λύση, όντας και πιο προσιτός οικονομικά.

Στο Αγρίνιο βρέθηκε και ο Ανρί Καμαρά πριν λίγες μέρες, έχοντας επαφή με ανθρώπους της ΠΑΕ για τυχόν επιστροφή του. Δεν του… έκλεισαν την πόρτα και το διαχειρίστηκαν όπως με τον Τζούνιορ πριν μερικές εβδομάδες, αν και για τον Καμαρά φαίνεται να υπάρχει πιο «ζεστό»  ενδιαφέρον.

Πάντως  προκύπτουν πληροφορίες που αναφέρουν πως η πορεία  του τραύματος του Μορένο δεν δίνει ενθαρρυντικά μηνύματα, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει τους ιθύνοντες του Παναιτωλικού σε πιο άμεση αντικατάστασή του.